Nobly Multi Upload Tool

Effektiviserer upload af dokumenter i OnBase

Er du træt af at uploade dokumenter manuelt ét ad gangen i OnBase? Og træt af, at du ved hvert nyt dokument skal indtaste CPR-nummer, sagsnummer eller andre nøgleord? Er det unødvendigt for dig at bruge tid på at tilføje de rette nøgleord til hvert enkelt dokument?

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse frustrationer, er du i samme båd som pensionsselskabet Velliv var. Derfor har Nobly i samarbejde med Velliv udviklet et værktøj, der giver mulighed for at vælge flere filer fra skrivebordet eller mobilbrowseren og indeksere disse dokumenter med passende dokumenttyper og søgeord. 

Produktets primære funktion er effektivt upload af dokumenter og integreret kvalitetssikring af disse i samme arbejdsflow. Indtil nu har det været muligt at uploade dokumenter ét ad gangen manuelt i OnBase-arkivet, men nu er det også muligt at vælge så mange dokumenter man ønsker at uploade på samme tid. Derudover kan man automatisk påføre dokumenterne de samme eller forskellige nøgleord.

Vores løsning er tæt integreret med OnBases centrale nøgleordssystem, som kan tilpasses som søgeord. Nøgleordene kan justeres til en bestemt afdeling i virksomheden eller til dig som specifik bruger. Løsningen installeres lokalt hos de OnBase-brugere, der typisk arbejder med filupload i OnBase. Den tilpasses let og hurtigt til den enkeltes behov i forhold til kategorisering og tilføjelse af nøgleord til dokumenterne.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag