NoblyDOC

NoblyDoc sikrer nem arkivering på tværs af systemer

Med NoblyDoc bliver det muligt at indsamle materiale fra tredjeparter, så man får direkte adgang til fysiske scanninger, laboratoriesystemer, digitalt fotomateriale og lignende. Løsningen understøtter automatisk klassificering af information og validering af nøgledata som eksempelvis CPR. NoblyDoc gemmer dokumenter i OnBase, som integrerer med både EPJ og Sundhedsplatformen.

Integration med flere systemer

NoblyDoc er en decentral løsning, hvor sundhedspersonale kan indsamle materiale fra flere kilder og scanne dem, så dokumenterne bliver tilgængelige på tværs af afdelinger gennem integration med OnBase og EPJ eller Sundhedsplatformen.

Digitalisering og automatisering minimerer fejl

Læger, sygeplejersker og sekretærer modtager dagligt store mængder materiale, som de ønsker at arkivere. Med værktøjet Fotocapture i NoblyDoc kan personale nemt sende en mail eller dokument til EPJ eller Sundhedsplatformen, hvor CPR automatisk verificeres.

NoblyDoc sikrer også, at forkert indtastet data verificeres ved, at brugeren får mulighed for at se det scannede materiale og rette til. NoblyDoc sikrer samtidig overholdelse af persondataforordningen (GDPR), så de juridiske krav altid opretholdes i behandlingen af personfølsomme oplysninger.

Fordele ved NoblyDoc

Forbedrer patientbehandlingen ved at sikre adgang til alle nødvendige dokumenter og overblik over informationer, som hjælper sundhedspersonalet til at træffe den rette beslutning om behandling af patienten.

Fjerner papirer og fysisk arkivering og giver nem og hurtig adgang til oplysninger og dokumenter på den enkelte patient, som dermed minimerer manuelle arbejdsgange.

Automatiserer arbejdsgange gennem et effektivt og brugervenligst system, som giver mere tid til den enkelte patient.

Specialister i digital arkivering

Ønsker I at digitalisere og automatisere processerne med dokumentarkivering, er NoblyDoc et oplagt valg. Hos Nobly er vi eksperter i udviklingen, integrationen og driften af it-systemer til sundhedsvæsenet. Lad os derfor hjælpe jer på rette vej, så I kan vinke farvel til fysisk arkivering og ressourcetunge manuelle processer.

Bliv fremtidssikret nu

Kontakt os

Har I behov for et digitalt arkiveringssystem, så kan vi hos Nobly hjælpe jer med integrationen af NoblyDoc.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak, så du kan høre mere om vores løsninger.