OnBase Patient Window

Hurtig og sikker adgang til klinisk indhold samlet ét sted

OnBase Patient Window giver adgang til alt indhold i systemer uden for EPJ eller Sundhedsplatformen i en enkelt visning. Det sikrer, at sundhedspersonalet har de oplysninger, de har brug for til at træffe beslutningen om den rette medicinske behandling ved hjælp af færre klik.

Centraliser klinisk indhold på tværs af hospitalet

Forskellige specialområder skaber og gemmer forskellige typer af klinisk indhold og medicinske billeder fra forskellige systemer. Konsekvensen er, at op til 80 procent af det kliniske indhold, der er nødvendigt for at træffe informerede beslutninger om den rette pleje, ligger uden for den elektroniske patient journal EPJ eller Sundhedsplatformen. Det resulterer i, at sundhedspersonalet skal logge ind i flere systemer for at søge efter patienter og se deres tilhørende registreringsformularer, kliniske samtykker, scannede henvisningsdokumenter, fotos, videoer, MR, CT scanninger og mere. OnBase Patient Window samler derimod alle relevante oplysninger fra patientjournaler, så sundhedspersonalet får frigivet vigtig tid.

Bedre arbejdsgange og styrket patientpleje

Det skal ikke længere være svært at finde klinisk indhold eller en patientjournal. Hospitaler kan med fordel implementere OnBase Patient Window, der er skræddersyet til at imødekomme travle sekretærer, sygeplejersker og lægers behov.

Ved at gøre OnBase Patient Window til sundhedspersonalets primære platform for visning af informationer, kan personalet problemfrit og effektivt interagere med patientens lægejournal. Med realtidsadgang kan sundhedspersonalet nemt administrere, navigere og se blandt andet DICOM, ikke-DICOM og EKG-kurver. OnBase Patient Window giver derudover sundhedspersonalet en tidslinje på patientens forløb, så de hurtigt kan identificere patienters tidligere behandlinger, som dermed styrker personalets beslutninger.

Fordele ved OnBase Patient Window

Giver nem adgang til alt ustruktureret indhold og billeder

Forbedrer sundhedspersonalets arbejdsgange

Styrker den kliniske beslutning og behandlingen af patienten

Effektivt samarbejde

Med OnBase Patient Windows styring og facilitering af informationsdeling på tværs af patientens journal kan sundhedspersonalet samarbejde mere effektivt. Sundhedspersonalet kan hurtigere identificere de nyeste testresultater eller ændringer i de behandlingsplaner, der er mest relevante for dem, mens sundhedspersonalet også får mulighed for at se notater fra henvisende læger.

Eksperter i digital centralisering

Hos Nobly har vi mange års erfaring med at implementere digitale løsninger i forskellige sektorer. Det gør os til et naturligt valg som professionel samarbejdspartner til digitalisering og centralisering af klinisk indhold i hospitalsvæsenet.

Bliv fremtidssikret nu

Kontakt os

Har I behov for at centralisere jeres kliniske indhold og effektivisere arbejdsgangene, så kan Nobly hjælpe jer på rette vej.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak, så I kan høre mere om vores løsninger.