Nobly Caseflow

Den modulære digitaliserings- og automatiseringsløsning for sagsbehandlingsprocesser i den finansielle sektor

Caseflow er din nye partner, der revolutionerer og forbedrer sagsprocesserne i den finansielle sektor. Vores modulære digitaliserings- og automatiseringsløsning er skabt specifikt til at imødekomme behovene for dig, der ønsker at effektivisere sagsbehandling, herunder skadebehandlings- og lånesagsprocesser. Caseflow henvender sig til både banker, finansieringsselskaber, forsikrings- og pensionsselskaber. 

Indenfor de seneste år har Nobly intensiveret arbejdet med sagsstyring og arbejds- processer indenfor den finansielle sektor. De mange erfaringer er, med hjælp fra UX/UI-eksperter og egne udviklingsressourcer, blevet bundet sammen til et framework til OnBase, som vi hos Nobly har valgt at kalde Caseflow. 

Caseflow er et layout til både optimering af arbejdsprocesser og sikring af nem og ensartet brug af systemet. Fremover skal de finansielle virksomheder ikke længere poste utallige ressourcer i uddannelse af personale i brugen af systemer, men brugerne forventes fremover at kunne hoppe direkte ind i løsningen og derved udelukkende have fokus på fagligheden. 

Uanset om du arbejder med sagsprocesser inden for risikostyring, kundeservice, rapportering, compliance, skadebehandling eller lånesagsbehandling, kan Caseflow tilpasses til at imødekomme dine specifikke udfordringer og mål.  Investeringen i Caseflow giver dig en konkurrencefordel i den finansielle sektor ved at øge effektiviteten, forbedre kundetilfredsheden, sikre over- holdelse af regler og minimere risici. Det kan være nøglen til at forblive agil og konkurrencedygtig i en konstant skiftende branche.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag