Løsninger

Intelligent digitalisering der forener og forenkler arbejdsdagen

Teknologi er det ultimative greb, det stærkeste kort at spille, i bestræbelserne på at skabe markante, varige og effektfulde konkurrencemæssige fordele. Teknologien kan implementeres i stort set alle dele af en virksomhed, og specielt når teknologien rettes mod slutbrugerne, flytter virksomheden sin konkurrencemæssige position.

Teknologien kan være svær at efterligne, og det er svært at finde og fastholde de nødvendige IT-kompetencer. Det tager tid at udvikle en teknologisk styrke, og det vil som oftest kræve tunge investeringer. Men afkastet rummer betydelige fordele. Alene det at være først på markedet kan være så altoverskyggende en gevinst, at den kvæler konkurrenterne. 

Der hviler et stort ansvar hos den person, som er ansvarlig for valget af, hvilken og hvordan teknologien skal implementeres og udnyttes. Den forkerte beslutning kan være katastrofal, mens den rigtige plan kan skabe kvantespring i både aktiekurser, kundetilfredshed og overskud.

Nobly har heldigvis en stærk triumf i ærmet, og vi kan hjælpe din virksomhed i arbejdet med at skabe et godt udgangspunkt for en teknologisk overhånd med vores løsninger. 

Nobly er specialist i OnBase platformen, som består af en række moduler. Selv om der er tale om en sammenhængende platform, kan virksomhederne begynde transformationen, fra stordriftsfordele til kundevendte platformsteknologi, i små skridt. Gennem køb, implementering og videreudvikling af små moduler, der er rettet mod et konkret anvendelsesområde.

Udover OnBase løsninger, tilbyder Nobly også egenudviklede løsninger, som vi laver i samarbejde med vores kunder. Løsningerne laves på baggrund af specifikke udfordringer, som vores kunder oplever, og de kan let integreres med OnBase-platformen. Dyk ned i både OnBase- og Noblys egenudviklede løsninger:

OnBase løsninger

Nobly løsninger

Integrationer

Integrationer med eksisterende applikationer letter overgangen til ny software, forbedrer brugernes anvendelse, tilfredshed og eliminerer skift mellem skærme for at finde de rigtige informationer. Integrationer muliggør også hurtigere indeksering af dokumenter, som øger hastigheden for indsamling af informationer og fjerner risikoen for menneskelig fejl ved manuel indtastning.

OnBase og Noblys løsninger kan nemt integreres med andre systemer.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag