OnBase løsninger

Nobly er specialist i OnBase platformen

OnBase består af en række moduler. Selv om der er tale om en sammenhængende platform, kan virksomhederne begynde transformationen, fra stordriftsfordele til kundevendte platformsteknologi, i små skridt. Gennem køb, implementering og videreudvikling af små moduler, der er rettet mod et konkret anvendelsesområde.

Platforme

Stordriftsfordele var den industrialiserede tidsalders måde at udtrykke teknologiske fordele på, og var forankret i selve designet af produktionen. I dag er disse fordele erstattet af et kundevendt perspektiv – demand economies of scale. Disse fordele handler udelukkende om kunderne, ikke produktionen, og udtrykkes gennem etableringen af en platform for kunderne, hvor virksomheden udstiller egne processer, data, viden og en ramme for slutbrugerne. Et sted, hvor kunderne kan opholde sig, finde relevante løsninger, udveksle viden/data og konstant bygge relationen mellem virksomheden og kunden.

Vinderne har set dette paradigmeskifte, og har travlt med at bygge dette nye ståsted for dialogen og interaktionen med kunderne.

Det er ikke nemt. Det kræver et fundamentalt skift i måden, hvorpå virksomheden tilrettelægger arbejdet med data og processer.

  • Data bliver udgangspunktet for viden, interaktion og innovation
  • Digitalisering af processer fjerner friktionen når data flyttes fra en proces til en anden
  • Kundedialogen skal individualiseres og automatiseres  

Det kræver en robust, sikker og sammenhængende teknologi – en platform. Den kaldes OnBase, som af Gartner er vurderet at være markedsledende – 12 år i træk.

Bliv klogere på de forskellige OnBase løsninger

Arkivering

Datafangst

Kundekommunikation

Rapportering

Sagsstyring

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag