Job hos Nobly?

Det går stærkt hos Nobly, og vi søger hele tiden nye kollegaer

Nobly er på en positiv vækstrejse på grund af de dygtige og gode ansatte, der hver dag gør sig umage for at levere et ordentligt stykke arbejde på et fagligt højt niveau. Vi sikrer den gode leverance og visionen om at være markedsledende, fordi vi er en virksomhed og arbejdsplads med en tydelig retning og et menneskeligt rum.

Højt til loftet

Nobly er en arbejdsplads, hvor den professionelle og ordentlige håndtering af kunder går hånd i hånd med vores daglige ’easy going’ kultur. Som ansat i Nobly er man en del af et hold på tværs af vores afdelinger i tre lande: Danmark, Norge og Sverige, hvor der er højt til loftet og en flad struktur i det daglige.

Foranderlig hverdag

Søger du job hos os, skal du være indstillet på at være en del af en virksomhed i vækst. Det betyder, at forandringer og rum til fejl, ændringer og tilpasninger er en del af både kultur og dagligdag. Vi knokler hver dag benhårdt på at gøre det rigtige – hvad enten det gælder kunder eller som organisation. Alt sammen med et smil og overskud til at hjælpe kollegaer. Vi tror og stoler på, at hver enkelt altid gør sig umage og er grundig. Eget-ansvaret er derfor stort og forventet. Men er der behov for hjælp, står en kollega altid klar.

Stærkt sammenhold

Det er ikke kun fagligt, at vi gør os umage. Vi gør os også umage for at dyrke fællesskabet og sammenholdet. I en medarbejderundersøgelse med fokus på det sociale liv i Nobly beskrev de ansatte virksomhedens kultur med tre fremtrædende ord: Sjov, fleksibel og sammenhold. I en travl hverdag skal der derfor også være plads til pusterum og sjove aktiviteter. En tur i biografen, en bowlingaften, et restaurantbesøg og meget andet er derfor vanlige tiltag, der nyder stor opbakning af alle ansatte. Vi lægger energi i at lære hinanden at kende – både fagligt og som mennesker.

Ledige stillinger hos Nobly

Projektleder

Vores pipeline af nye projekter vokser, og vi søger derfor projektledere, som har lyst og evne til at styre kundeprojekter samt et dedikeret implementeringsteam. 

Implementeringskonsulent

Grib en spændende mulighed for dig, der kunne tænke sig at blive en del af vores dygtige teams af konsulenter, som rådgiver og implementerer Content Service løsninger til større virksomheder i Norden.

Søg uopfordret

Med en solid it-teknisk grundforståelse, tæt samarbejde med kunden og elementeringsopgaver, drift og supportsager.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden