Hvem er Nobly?

Europas førende OnBase konsulenthus

Det kræver stærke digitale værktøjer at ligge i førerfeltet. Hos Nobly er vi eksperter i informationshåndtering, og knytter informationer og processer sammen i et stærkt net på tværs af hele forretningen.

Nobly er en skandinavisk IT- og konsulentvirksomhed, grundlagt i 2011, med kontorer i Aarhus, København, Oslo og Stockholm.

Nobly leverer forretningskritiske digitaliseringsløsninger primært til kunder inden for bank-, finans-, pension- og forsikringsektoren samt det offentlige som enten Cloud eller on-premise løsninger.

Nobly er et af Europas absolut dygtigste konsulenthuse på OnBase platformen fra amerikanske Hyland, som af Gartner Group er vurderet som den bedste Content Service løsning på markedet. Nobly er eksperter inden for Content Service, og vi hjælper kunderne hele vejen i deres beslutningsproces fra den indledende udarbejdelse af en værdiskabende forretningsplan til den nøglefærdige implementering, og efterfølgende yder vi drift og support.

Kundeværdi

Vores kunder skal se, bruge og opfatte teknologi som et redskab til at opnå enestående resultater. Ved dagligt at flytte grænserne for vores kunders digitaliseringsgrad, og deres udstilling af data til brug for både kunde- og patientoplevelser – men også samarbejde i organisationen – forankres teknologi, processer og læring på en både innovativ og grundlæggende måde.

Strategi

Vi stræber efter at have de dygtigste medarbejdere, de bedste kompetencer og en høj leverancekvalitet, som gør, at vi kan levere markedets bedste content service løsninger.

Vi ønsker at udvikle vores forretning og services i takt med kundernes nuværende og fremtidige behov. Derfor udfordrer og forbedrer vi konstant vores egne teknologiske kompetencer og stræber efter at være på forkant med udviklingen, for at kunne tilbyde de bedste løsninger.

Ved at besidde en meget dyb viden om vores kunders situation og udfordringer, kan vi målrette vores rådgivning og løsninger indenfor teknologi således, at vores kunders visioner, IT-projekter og daglige brug af teknologi ikke bare hænger sammen, men forankres bedre i organisationens processer, skaber bedre oplevelser for brugerne og kunder og fremstår økonomisk rentable.

Vi ønsker at opbygge en professionel organisation og at have en professionel tilgang til at drive kundeprojekter, så vi kontinuerligt kan levere markedets bedste løsninger, være forudsigelige og levere den gode kvalitet. Derved sikres en høj kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed, som udgør fundamentet for Noblys berettigelse, holdbarhed og resultatudmåling.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag