28.08.2023

Upload af filer på speed

OnBase er på mange måder en imponerende platform med en bred vifte af funktioner. Men du kender sikkert til frustrationen, når man manuelt skal uploade flere dokumenter. Ét dokument ad gangen. Når det næste dokument skal uploades, skal du igen taste CPR-nummer, sagsnummer og lignende.

Upload dokumenter

Jo flere dokumenter du har, desto større bliver frustrationen, og det kan til sidst gå ud over kvaliteten af det vigtige arbejde med at tilføje de rette nøgleord til dokumenterne. Den frustration er nu forbi takket være Noblys nye Multi-Upload værktøj, udviklet i samarbejde med Velliv.

Løsningen indeholder flere indbyggede kvalitetssikringsfunktioner, der gør det nemt at arkivere dokumenterne med de rette og relevante nøgleord. Dette sikrer, at arbejdet bliver gjort rigtigt første gang.

Effektiv dokumenthåndtering uden besvær

Når du har angivet hvilke dokumenttyper det drejer sig om, vil Noblys Multi-Upload værktøj automatisk vise dig alle de fælles nøgleord for disse dokumenttyper, inklusive de obligatoriske. Har du for eksempel modtaget fem skadesbilleder, et kørekortfoto og en kopi af en politirapport, skal du kun indtaste CPR-nummer og sagsnummer én gang. Systemet vil derefter automatisk tilføje disse nøgleord til alle de valgte dokumenter, uanset om der er to, ti eller 30 dokumenter/billeder, mens der stadig er mulighed for individuelle undtagelser. Dette gør det hurtigt og nemt at arbejde med metadata på alle dokumenter i én arbejdsgang.

Når du er færdig, trykker du på “Upload” knappen, og alle dokumenter inklusive nøgleord gemmes nu i OnBase. De er nemme at finde igen for dig og dine kolleger, og du sparer en betydelig mængde tid! Det er ikke usædvanligt, at brugere kan spare mellem 50-70% af tiden på opgaven ved at anvende dette modul i stedet for at gøre det én ad gangen.

Spar tid og øg din effektivitet

Nøgleordene i løsningen er tilknyttet de nøgleord, der allerede anvendes i OnBase. Dette forudsætter, at kunderne allerede bruger Noblys API. Det betyder, at værdierne automatisk kan ses, og der kan tilføjes yderligere information til dokumentet, når et nøgleord vælges.

Løsningen installeres lokalt hos de OnBase-brugere, der typisk arbejder med filupload i OnBase. Den tilpasses let og hurtigt til den enkeltes behov i forhold til kategorisering og tilføjelse af nøgleord til dokumenterne.

Forbered dig på at træde ind i en ny æra inden for effektiv filadministration og optimer din arbejdsproces med vores nyskabende upload-løsning. Deltagere på dette års Nobly Talks blev præsenteret for denne løsning og var begejstrede.

Tilmelding til nyhedsbrev