Nobly Consent

Værktøjet til effektiv samtykkehåndtering i finanssektoren

Nobly Consent er løsningen der sikrer, at du som selskab indenfor bank, finans, pension eller forsikring er compliant i henhold til den gældende lovgivning om indsamling af samtykke. Med Nobly Consent er det let at administrere, automatisere og definere, hvilke samtykker der skal indhentes, samt hvornår og hvordan. Nobly Consent er en central service, som kan understøtte og integreres i selskabets eksisterende processer.

Der mangler en løsning, der har fokus på at understøtte finansverdenens specielle behov for indhentning af samtykke i forbindelse med kundeservice, salg og marketing. For at komme den mangel i møde præsenterer Nobly løsningen Nobly Consent.

Nobly Consent er en service, der gør arbejdsgangen omkring samtykke lettere og henvender sig til finansverdenen. Værktøjet sikrer, at de nødvendige samtykker indhentes som en effektiv og integreret del af salgsprocessen.

Nobly Consent gør, at du som kunde er fremtidssikret, da løsningen kan tilpasses en foranderlig lovgivning, som persondata-lovgivning i høj grad er. Løsningen gør, at du kan tilbyde kunder tilbagetrækning af ét eller flere samtykker, eller efterleve dennes ret til at blive slettet fra samtykkesystemet. Vigtigst af alt giver det mulighed for at kunne administrere, generere og vedligeholde samtykkeskabeloner fra centralt hold, via en moderne og intuitiv brugergrænseflade.

Nobly Consent gør arbejdsgangen omkring samtykke lettere og samler alt på ét sted. Servicen giver mulighed for at administrere, generere og vedligeholde samtykkeskabeloner fra centralt hold, via en moderne og intuitiv brugergrænseflade. 

Gør samtykkebehandling lettere med Nobly Consent

Der er flere aspekter af samtykkehåndtering, der er tidskrævende og dermed omkostningstunge. Følgende er tre områder, hvor Nobly Consent kan bidrage til lettere arbejdsgange i forbindelse med samtykke;

Uanset om din virksomhed har brug for hjælp til oprettelse af samtykkeerklæringer, opbevaring af erklæringerne, underskrivelse, påmindelser eller arkivering af disse, er Nobly Consent løsningen for dig.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag