NOBLY MULTI UPLOAD TOOL

Effektiviserer upload af dokumenter i OnBase

Noblys multi upload løsning er skabt for at spare tid på upload af dokumenter samt sikre, at arkiveringen sker rigtigt første gang og ved brug af de rette nøgleord. Løsningen henvender sig til dig, der er træt af at uploade produkter ét ad gangen, og som ønsker arkivering uden tidsspilde.

Dokument-upload

Er du træt af at uploade dokumenter manuelt ét ad gangen i OnBase? Og træt af, at du ved hvert nyt dokument skal indtaste CPR-nummer, sagsnummer eller andre nøgleord? Er det unødvendigt for dig at bruge tid på at tilføje de rette nøgleord til hvert enkelt dokument?

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse frustrationer, er du i samme båd som pensionsselskabet Velliv var. Derfor har Nobly i samarbejde med Velliv udviklet et værktøj, der giver mulighed for at vælge flere filer fra skrivebordet eller mobilbrowseren og indeksere disse dokumenter med passende dokumenttyper og søgeord. 

Fleksibel dokumenthåndtering

Produktets primære funktion er effektivt upload af dokumenter og integreret kvalitetssikring af disse i samme arbejdsflow. Indtil nu har det været muligt at uploade dokumenter ét ad gangen manuelt i OnBase-arkivet, men nu er det også muligt at vælge så mange dokumenter man ønsker at uploade på samme tid. Derudover kan man automatisk påføre dokumenterne de samme eller forskellige nøgleord.

Tæt integration med OnBase

Vores løsning er tæt integreret med OnBases centrale nøgleordssystem, som kan tilpasses som søgeord. Nøgleordene kan justeres til en bestemt afdeling i virksomheden eller til dig som specifik bruger. Løsningen installeres lokalt hos de OnBase-brugere, der typisk arbejder med filupload i OnBase. Den tilpasses let og hurtigt til den enkeltes behov i forhold til kategorisering og tilføjelse af nøgleord til dokumenterne.

Bliv fremtidssikret nu

Kontakt os

Har I behov for at digitalisere og automatisere centrale skadebehandlingsopgaver, så kan Nobly hjælpe jer på rette vej.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak, så I kan høre mere om vores løsninger.