06.10.2017

Hyland overtager Lexmark’s Perceptive

Hyland Software har opkøbt Lexmark Internationals Perceptive Software-koncern, og tilføjer dermed ca. 700 medarbejdere til Hyland. Med i overtagelsen følger 17 Perceptive kontorer rundt om i verden, samt alle Perceptive’s Enterprise Content Management (ECM) løsninger. Den Perceptive Enterprise Software, der nu findes i Hylands portefølje, omfatter: Perceptive Content (tidligere kendt som ImageNow), Perceptive Intelligent Capture […]

Hyland Software har opkøbt Lexmark Internationals Perceptive Software-koncern, og tilføjer dermed ca. 700 medarbejdere til Hyland.

Med i overtagelsen følger 17 Perceptive kontorer rundt om i verden, samt alle Perceptive’s Enterprise Content Management (ECM) løsninger.

Den Perceptive Enterprise Software, der nu findes i Hylands portefølje, omfatter: Perceptive Content (tidligere kendt som ImageNow), Perceptive Intelligent Capture (tidligere Brainware), Acuo VNA, PACSGEAR, Claron, Nolij, Saperion, Pallas Athena, ISYS og Twistage.

Især Acuo VNA vil styrke OnBase by Hyland’s evne til at tilbyde kunder inden for sundheds-IT en platform til styring af klinisk indhold i hele organisationen.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev