Hvem er Nobly?

Europas førende OnBase konsulenthus

Det kræver stærke digitale værktøjer at ligge i førerfeltet. Hos Nobly er vi eksperter i informationshåndtering, og knytter informationer og processer sammen i et stærkt net på tværs af hele forretningen.

Vi er certificeret partner på OnBase by Hyland, der flere gange er kåret som én af verdens bedste ECM platforme. Med kontorer i Danmark, Norge og Sverige er Nobly Europas førende OnBase konsulenthus, og har de skarpeste certificerede specialister med på vores hold.

At komme med på kundens hold er en stor tillidserklæring, hvilket vi er meget bevidste om. Derfor gør vi os inden projektstart meget umage med at forstå din forretning og opleve de kritiske processer i praksis. De folk som du møder i den indledende fase, er også dem, der følger projektet til dørs. Det betyder, at vi kan levere skræddersyet og kvalificeret digitalisering, som performer fra dag ét af.
At gøre sig umage udgør selve grundkernen i vores forretning. Navnet Nobly udspringer da
også ordet ”Nobel”; At besidde høj moral.

Vi har siden 2011 implementeret og driftet forretningskritiske IT-løsninger for en lang række kunder inden for bl.a. bank- og forsikringssektoren, produktionsindustrien og de danske regioner. Agile løsninger, som taler sammen, og ofte med mange snitflader til øvrige kritiske
IT-systemer.

Vores vigtigste fokus er hver dag at levere ubetinget kvalitet, effektivitet og ordentlighed
i alle aspekter af vores forretning.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag