Brainware

Slut med manuel dataindtastning og ineffektivitet

Flaskehalse i procesflowet. Ineffektiv, manuel indtastning af data. Spildte timer og stigende omkostninger. Lyder det velkendt?

Det kan skyldes, at mere end 80 procent af alle informationer typisk er lagret i ustrukturerede og ukategoriserede dokumenter, som gør det yderst vanskeligt at automatisere processer.

Brainware foretager en præcis sortering af papir- og elektroniske dokumenter, og overfører indholdet til dine kernesystemer. Det giver mulighed for en langt mere effektiv dokumenthåndtering på tværs af forskellige filtyper, sprog og afdelinger. Brainware er den hurtigste og mest præcise måde at indsamle indhold ved kilden og levere det præcist, hvor du har brug for det.

Brainware datafangst giver dig bl.a. mulighed for:
  • Hurtig fakturabehandling – reduceres fra dage eller uger til timer via AP-automatisering
  • At afstemme pengeoverførsler på få sekunder i stedet for timer eller dage
  • Automatisk at udtrække data til kontrol og arbejdsprocesser
  • At udtrække en stor del af de data, som er nødvendige for at behandle e-mails automatisk
  • At udbrede automatiseringsfordelene til andre afdelinger, fx HR
  • At forenkle klassificering af lægefaglige journaler
Analytics og rapportering

Brainware datafangst forsyner dig med real-time statusrapporter som giver dig det optimale grundlag for kritiske beslutninger.

Nem implementering og integration

Takket være den avancerede teknologi i Brainware kan dit system være oppe og køre i løbet af få dage eller uger, og generere ROI fra dag ét. Systemet kan integreres med jeres økonomisystem (ERP), informationsplatform (ECM), Data Management Systems (DMS) og øvrige afdelings- og forretningssystemer uden forstyrrelser eller nedetid.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag