Advanced Capture

OnBase Capture indsamler dokumenter og informationer direkte ved kilden

Capture værktøjerne i OnBase er designet til at indsamle og aflæse alle dine relevante dokumenter og data til ét system, og eliminerer dermed tidskrævende manuelle processer og fejlbehæftet datainput. 

Fuldstændigt uafhængigt af dokumentformat og -placering indsamler OnBase dine dokumenter og den relevante information direkte ved kilden. OnBase organiserer herefter informationerne i et overskueligt system med mindst mulig brug af medarbejderinvolvering.

Uanset om data forekommer på papir eller elektronisk, så indsamler OnBase stort set alle filtyper og aflæser hurtigt de nødvendige informationer, og videresender automatisk disse til alle andre relevante systemer.

Scannede papirdokumenter: 

OnBase Capture indsamler alt, lige fra en enkelt side til tusindvis af dokumenter, direkte fra kilden. Det sparer tid, personaleressourcer og minimerer håndteringsomkostninger.

Effektiv import af elektroniske dokumenter og informationer: 

OnBase Capture aflæser automatisk elektroniske dokumenter i deres oprindelige format, direkte fra de applikationer, du bruger i din hverdag. Alt fra CAD-filer til MS Office dokumenter, e-mails og PDF-filer. OnBase arbejder med alle filformater. Du kan også bruge dine mobile enheder til hurtigt upload af fotos og anden information, uanset om du er online eller ej.

Udtræk af data fra dine dokumenter: 

Når OnBase har indsamlet de relevante dokumenter, udtrækkes de ønskede data fra dokumentsiden, valideres mod eksisterende informationer og deles med andre relevante systemer i organisationen. Det sparer meget tid sammenlignet med manuelt datainput. De data, som er udtrukket, bruges til automatisk at indeksere dokumenter i OnBase og dermed gøre dem let tilgængelige.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag