Sundhed

Nobly Talks
2022

Event

Nobly Talks

Helt nye og kraftigere vindstød har skabt store problemer for forbrugerne, regeringen og erhvervslivet. Pandemier, en voldsomt stigende inflation, konflikter i Europa osv. har sat de eksisterende rammer og betingelser for rentabilitet under pres. De demografiske ændringer forstærker problemerne og udfordrer den offentlige sektors modstandsdygtighed og sociale sikkerhedsnet.

Data og information er kernen i alle beslutninger, men de fleste af de data, der produceres i verden, er ustrukturerede. Heldigvis opfanger, håndterer og bruger OnBase ustrukturerede oplysninger til at levere indsigt og beslutningsstøtte.

100 inviterede – 1 hovedstad

2 dage – 10 talere

10 sessions

Mulighed: Networking

Output: Uvurderlig

Præsenteres snart

Key Speaker

Vi arbejder på at få nogle spændende Keynote Speakere, som vil blive annonceret, når vi kommer tættere på eventet.

To be announced

Temaer

Hvor store vil de demografiske udfordringer blive?

Mange lande står over for en udfordrende situation – mangel på hænder. Den demografiske situation gør det vanskeligt at operere, fordi mange boomere (personer født fra 1946 til 1964) er på vej ud af arbejdsmarkedet nu eller inden for en meget kort tidshorisont, og de bliver ikke erstattet, langt fra. De efterlader et massivt hul i form af manglende kapacitet eller mangel på hænder. Hvor stort et problem er det? Lad os dykke ned i statistikkerne, få nogle svar og forberede os tilstrækkeligt på den nye normalitet. 

Information følger

Patientens rejse

Fordi mange mennesker har adgang til internettet og kan finde mange oplysninger om symptomer, diagnoser, behandlinger, rehabilitering osv., er deres vidensniveau meget anderledes end for 30 år siden. Den fred og effektivitet, der opleves i andre brancher, påvirker også patienternes forventninger. De møder nu de offentlige sundhedstjenester oplyst og med et håb om en hurtig og en “I am the center of the service”, ikke omvendt. Hvordan kan vi vende en mere systemisk tilgang til en individuel og kundecentreret taktik? Kan teknologien hjælpe os på denne rejse og gøre os mere effektive?

Information følger

Deling er omsorg – hvordan man deler patientdata.

Oplysningerne om behandlinger og mulighederne for individuelle behandlinger eksploderer, flankeret af nye lovende lægemidler og operationer. For at fange problemerne, før de bliver truende, er det afgørende at have adgang til alle former for data, der kan fungere som markører, der gør det muligt at stille de rigtige diagnoser. Det er vigtigt at få data fra forskellige kilder for at forberede den rigtige og individuelle behandling, og det er vigtigt at dele data. Ved at have et komplet billede af patienterne minimeres sandsynligheden for fejl og problematiske komplikationer, men hvordan får vi det holistiske patientbillede? Tune in og oplev en verden af muligheder.

Information følger

Registrering af patientdata

Sensorerne er blevet billigere og mere sofistikerede, lige fra kundernes wearables til high-end scannere på hospitalerne. Vi kan se, høre og måle patienternes kropsmarkører som aldrig før. I bedste fald skal producenterne følge industristandarderne, men de holder sig ofte til deres egen definition af standarder. De efterlader brugerne med manuel og kompleks sagsbehandling. Ved hjælp af Hylands teknologi til sundhedssektoren kan du registrere data, administrere, arkivere og dele dataene på en praktisk, effektiv og sikker måde. What’s not to like?

Information følger

Administrative processer på steroider

En af løsningerne på at få flere hænder i driften, er ved at fjerne den tid, der bruges på administrative opgaver, og bruge tiden på patienterne. Heldigvis er der sket avancerede og intelligente forbedringer inden for AI og robotteknologi, når det drejer sig om at automatisere og forbedre sagsbehandlingen på hospitaler, lige fra patientkommunikation, opnåelse, automatisering af gentagne opgaver osv. Begynd denne rejse ved at høre om nogle konkrete eksempler.

Information følger

Dataintegration – ikke en mulighed, men en nødvendighed.

EPJ (elektronisk patientjournal) er kernen i registreringen og dokumentationen af patientens helbred. Men det er ikke alle data, der er lette eller tilgængelige for EPJ. Dataene skal være strukturerede og bygge på en underliggende datamodel. Alligevel er de fleste af de oplysninger, som vi omgiver os med, ikke strukturerede, f.eks. billeder og lyde, aflæsninger fra sensorer osv. – et vigtigt element for at få den korrekte diagnose og let omdannes til et format, der kan knyttes/overføres til EPJ. Ved at bruge Hylands løsninger bliver denne proces mulig og håndterbar.

Healthcare

Program
28., 29.
september
2022

Dag 1

11:00Velkommen (Jesper Frank)
11:30Nobly insight
12:00Frokost
12:30Tema 1
13:15Tema 2
13:45Tema 3
14:15Kage og networking
15:00Tema 4
15:30Tema 5
16:00Key Notes speak
16:45Afslutning
18:00Samling i lobbyen
19:00Middag
22:00Fest

Dag 2

09:30Godmorgen (Morten Have)
10:00Case story 1
11:00Case story 2
12:00Afslutning
12:30God rejse hjem

Vil du have en kollega med?

Har du en kollega, som du gerne vil have med, så giv ham eller hende besked.

Brug knappen nedenfor.