Commercial

Nobly Talks
2022

Fysisk event på Hotel Scandic Sluseholmen, København

Event

Nobly Talks

Helt nye og kraftigere vindstød har skabt store problemer for forbrugerne, regeringen og erhvervslivet. Pandemier, en voldsomt stigende inflation, konflikter i Europa osv. har sat de eksisterende rammer og betingelser for rentabilitet under pres. De demografiske ændringer forstærker problemerne og udfordrer den offentlige sektors modstandsdygtighed og sociale sikkerhedsnet.

Data og information er kernen i alle beslutninger, men de fleste af de data, der produceres i verden, er ustrukturerede. Heldigvis opfanger, håndterer og bruger OnBase ustrukturerede oplysninger til at levere indsigt og beslutningsstøtte.

100 inviterede – 1 hovedstad

2 dage – 10 talere

10 sessions

Mulighed: Networking

Output: Uvurderlig

Præsenteres snart

Keynote Speaker

Vi arbejder på at få nogle spændende Keynote Speakere, som vil blive annonceret, når vi kommer tættere på eventet.

To be announced

Speeddating sessions

Når vi byder indenfor til vores fysiske event, Nobly Talks på Hotel Scandic Sluseholmen, afholdes 8 forskellige speeddating sessions med førende eksperter fra Nobly og Hyland. En speeddating session er et 30 minutter langt oplæg om et specifikt emne med en specialist inden for området om blandt andet personalisering af kundekommunikation, effektivisering af dokumenthåndtering og automatisering af ressourcetunge opgaver. Alt sammen for at gøre komplekse arbejdsgange mere enkle og effektive, så bundlinjen bliver styrket.

Information følger

Er du på forkant med digitaliseringen i den finansielle sektor?

Erfaringer fra en global brancheekspert.

Insurtechs presser besparelser og effektivitet ud af den nuværende model for forsikringsbranchen og finder nye måder at forstyrre på og gør det muligt at prissætte produkterne mere konkurrencedygtigt. Løsningen for de gamle aktører kan dog findes inden for digitalisering.

Information følger

Effektiv og individuel kundekommunikation

Gør det muligt for virksomhedens digitale platform at omfavne kundekommunikation. Du sparer en betydelig mængde tid, men mest af alt – du har mulighed for at kontakte udvalgte eller alle kunder på rekordtid. Tid er penge, og tid til markedet er vigtig.

Information følger

Kom GDPR i forkøbet. Aktiver automatisering.

Mange organisationer har udviklet manuelle og/eller komplekse processer for at opfylde GDPR-kravene. Men der er en anden og nemmere måde at komme udfordringerne i forkøbet på – udnyt den indbyggede funktionalitet i OnBase. Lær, hvordan du kommer i gang.

Claus Heuck, Markedschef, Forsikring & Pension

Førstehjælp til den medicinske bistandsproces inden for sagsstyring

Nogle insourcer tjenesterne, andre får hjælp fra eksterne partnere. Men uanset hvad – processen er kompleks og indeholder ofte ufuldstændige oplysninger, og dermed ventetid for slutkunden. Digitalisering kan skabe bedre betingelser for fejlfrie processer.

Christoffer Nielsen, Markedschef, Bank & Finans

AML på steroider

Alle synes at være enige om én ting. Djævelen ligger i detaljen, og at der ikke er nogen øvre grænse for, hvor langt myndighederne ønsker at gå og dermed pålægge den finansielle sektor flere opgaver. Opgaven med at kontrollere kunderne kan derfor kun forventes at blive større og mere kompleks. Forbered dig på den nye virkelighed.

Information følger

Sagsbehandling kan og skal digitaliseres

Hvordan går det med digitaliseringen af jeres sagsbehandling? Kerneprocesserne rummer som oftest et kæmpe uforløst digitalt potentiale. Tænk stort, men begynd fokuseret. Accelerer sagsbehandlingen med Nobly.  

Simon Guldager, Teknisk evangelist & medstifter

Effektiv behandling af data, sager og processer i en fuldautomatiseret hverdag

Mange organisationer sidder i dag på data i deres platform som skal bruges i mange andre applikationer og processer både uden- og indenfor det system som faktisk opbevarer informationen. Det resulterer i mange tilfælde i dubletter af data eller sagsgange som kunne være mere effektive. Lær om hvordan vores kunder og systemer opnår effektiv sagsbehandling, udveksling af data mellem systemer og igangsætning af nye processer helt automatisk. Udnyt den data som allerede eksisterer i systemerne og få det visualiseret og udvekslet til andre platforme på en effektiv måde.

Information følger

Contract Lifecycle Management (CLM) – udforsk mulighederne i OnBase

Når du har etableret en stærk digital forretningsplatform, er det naturligt at lede efter yderligere effektivitetsmuligheder. Du skal ikke spilde mere tid. Fokuser på alle dine kontrakter – fra aftaler med leverandører og kunder til medarbejdere og aktionærer. OnBase kan favne alle faser i kontraktstyring – fra oprettelse af dokumentet, samarbejde/forhandling, gennemgang/godkendelse, udførelse og overholdelse af forpligtelser og andre politikker, udløb til administration af ændringer. Samme platform, samme teknologi, samme tilgang. Omdan dine kontrakter, og opnå øjeblikkelige besparelser og øg produktiviteten.

Commercial

Program
28. & 29.
september
2022

Dag 1

11:00Velkommen (Jesper Frank)
11:30Nobly insight
12:00Frokost
12:30Introduktion til speed dating sessions
12:45Speed dating sessions
13:15Speed dating sessions
13:45Speed dating sessions
14:15Kage og networking
15:00Speed dating sessions
15:30Speed dating sessions
16:00Keynote speak
16:45Afslutning
18:00Samling i lobbyen
19:00Middag
22:00Fest

Dag 2

09:30Godmorgen (Jesper Frank)
10:00Case story 1
11:00Case story 2
12:00Afslutning
12:30God rejse hjem

Vil du have en kollega med?

Har du en kollega, som du gerne vil have med, så giv ham eller hende besked.

Brug knappen nedenfor.