Søg job som implementeringskonsulent

Det går stærkt hos Nobly og vi søger hele tiden nye kollegaer

Grib en spændende mulighed for dig, der kunne tænke sig at blive en del af vores dygtige teams af konsulenter, som rådgiver og implementerer Content Service løsninger til større virksomheder i Norden.

Jobbet som implementeringskonsulent er udfordrende og interessant for dig, der motiveres af at identificere løsninger, udføre implementeringsopgaver og være med til at skabe værdi for vores kunder. Vi arbejder agilt i pt. 3 implementeringsteams, hvor du indenfor dine ansvarsområder arbejder tæt sammen med kolleger og kunder.

Dine primære opgaver er:
  • Rådgivning af kunder omkring løsningsforslag
  • Identificere, nedbryde og løse tekniske udfordringer hos kunderne
  • Udføre implementeringsopgaver ud fra Discovery og Statement of work
  • Vidensdeling med kollegaer
  • Medvirke til udvikling og implementering af Best Practice løsninger
  • Deltagelse i daglige SCRUM møder
  • Levere implementeringsopgaver ud fra aftalt scope til aftalt tid

Gennem Noblys introduktionsprogram opnår du indsigt og viden om OnBase som content service løsning samt får kendskab og information om relevante kundeprojekter. Oplæringsperioden vil bærer præg af en stejl indlæringskurve. Din succes afhænger derfor også af din interesse og motivation for at lære et nyt system. Du skal med optimisme og gå-på-mod være klar til at uddanne og dygtiggøre dig indenfor en teknologisk kompleks digitaliseringsplatform. Med det vægter du altså muligheden for både faglig og personlig udvikling, hvor du generelt er motiveret af et arbejde med hånden på kogepladen.

Stærk interesse og nysgerrighed på at arbejde med tekniske løsninger

Du har givetvis en relevant IT-uddannelse, der kan være mangeartet, eksempelvis som dataingeniør, datamatiker, informationsteknolog eller indenfor informatik. Din erfaring har du opnået gennem dit arbejde med implementering og evt. udvikling af tekniske løsninger som eksempelvis Microsoft Dynamics, ServiceNow, Jira eller SAP. Herunder hører også en erfaring med databaser og operative systemer, netværk, serverdrift/-support og Rapid Application Development samt kendskab til datastruktur, metadata og integration til 3rd parts systemer. Det er en fordel, at du har basal viden om infrastruktur, scripting og automatisering (Powershell og .NET) samt en overordnet forståelse for principper i udvikling/programmering.

Hvad vi lægger vægt på

Værdiskabelsen hos kunden og i Nobly er noget vi lægger vægt på. Vi leder derfor efter dig, der er drevet af at samarbejde tæt med både kunder og kolleger, og i øvrigt evner at gå problemløsende og selvstændigt til værks. Det er afgørende, at du er teknisk anlagt med en logisk og analyserende tankegang. Du finder stor værdi i at gå i detaljen og har fokus på høj kvalitet og faglighed.

Det får du i et arbejde hos Nobly

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i et godt socialt og fleksibelt arbejdsmiljø. Vi har fokus på at levere høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os, da vi ønsker at levere den gode kundeoplevelse. Samtidig er det vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen og passer godt på hinanden. Vi lægger derfor stor vægt på sociale aktiviteter. Vi tilbyder et socialt arbejdsmiljø med stor fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder både personlige og faglige. Vores værdier bærer præg af integritet, ordentlighed og empati.

Du får i høj grad muligheden for at kunne præge din egen arbejdsdag indenfor de aftalte rammer, hvor kultur, professionalisme og seriøsitet er vigtige parametre. Nobly er en arbejdsplads med højt til loftet og stor frihed under ansvar.

Vi tilbyder konkurrencedygtige ansættelsesvilkår bl.a. indeholdende fast løn, pension, sundhedsforsikring samt madordning inklusiv frugt og kaffe/the/sodavand – og så er vi meget glade for kage.

Nobly

Nobly er Europas førende konsulenthus inden for Content Service løsninger, hvor vi er certificeret partner på OnBase plaformen fra Hyland, der flere gange i træk er kåret som én af verdens bedste Content service platforme.

Nobly har afdelinger i Danmark, Norge og Sverige, og vi har siden 2011 implementeret og driftet forretningskritiske IT-løsninger for en lang portefølje af virksomheder inden for bl.a. bank- og forsikringssektoren, produktionsindustrien og de danske regioner.

Sådan søger du stillingen eller får svar på spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet, kontakt os på tlf. +45 70 70 74 70 eller send din ansøgning til job@nobly.dk

Ansøgningsfrist: Åben. Vi kalder løbende ansøgere til samtale.

Tiltrædelse: Snarest mulig efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag