Søg job som Driftsdirektør

Det går stærkt hos Nobly og vi søger hele tiden nye kollegaer

Vi er på en spændende vækstrejse og har brug for en stærk profil til at videreudvikle vores udviklingsteam i rollen som Tech Lead, der motiveres af at arbejde med forskelligartede kundeløsninger. Vi ser gerne, at du samtidig har lyst, interesse og måske endda erfaring indenfor Nobly er inde i en rivende udvikling og vi søger en driftsdirektør/COO, der med synlig og nærværende ledelse, faglighed og god energi kan være med til at løfte vores leveranceorganisation til næste niveau og sikre fortsat vækst i vores timeforretning både organisatorisk og økonomisk.

Nobly

Nobly er Europas førende software og konsulenthus inden for Content Service løsninger, hvor vi er strategisk partner på OnBase platformen fra Hyland, der flere gange i træk, af Gartner, er kåret som én af verdens bedste Content service platforme. Nobly har siden 2011 implementeret og driftet forretningskritiske software løsninger for en lang række af virksomheder i Norden inden for bl.a. bank- og forsikringssektoren samt indenfor sundhed hos de danske regioner.

Nobly oplever stor vækst og har brug for en stærk ledelsesprofil til at videreudvikle vores leveranceorganisation og bidrage aktivt til ledelsesteamet. Dit primære arbejdssted vil være hovedkontoret i Århus.

Jobbet som driftsdirektør er spændende, udfordrende og alsidigt, med stor mulighed for at kunne sætte sit eget præg på hvordan driftsorganisationen skal videreudvikles. Du får det økonomiske ansvar for driftsorganisationen, som du via optimering, effektivisering og nyudvikling skal løfte til det næste niveau. Dit team består pt. af 20 medarbejdere, på vores 4 lokationer i Århus, København, Oslo og Stockholm, som arbejder indenfor: Support & Cloud, Proces & Projektledelse & implementering.

Vi har store vækstambitioner, som stiller krav til, at vi udvikler og fastholder eksisterende medarbejder samtidig med, at vi ansætter og onboarder nye medarbejdere i den hastighed, som er nødvendigt for at kunne understøtte vores målsætninger. Det er essentielt, at du får opbygget den rette organisation, der er nødvendig for at indfri vores vækstmål. Det er samtidig vigtigt, at du formår at vækste omsætningen indenfor dit ansvarsområde.

I Nobly har vi fokus på at levere høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os og vi har et mål om altid at levere den gode kundeoplevelse. Samtidig er det vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen og passer godt på hinanden, hvorfor lægger vægt på trivsel og sociale aktiviteter. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med stor fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder både personlige og faglige. Du får muligheden for at kunne præge din egen arbejdsdag indenfor de aftalte rammer, hvor kultur, professionalisme og seriøsitet er vigtige parametre. Vi tilbyder konkurrencedygtige ansættelsesvilkår bl.a. indeholdende fast løn, pension, sundhedsforsikring samt madordning inklusiv frugt og kaffe/the/sodavand mm.

Dine ansvarsområder vil bl.a. dække over:
 • Sikre vækst i virksomhedens timeforretning
 • Sikre rentable kundeimplementeringer
 • Optimering af driftsomkostninger
 • Udvikling af nye kundeservices som giver effekt på bundlinjen
 • Personaleansvar med høj medarbejdertilfredshed
 • Sikre fastholdelse, udvikling, ansættelse og onboarding af medarbejdere
 • Prioritering og effektiv gennemførelse kundeprojekter
 • Effektiv og sikker driftsafvikling af kundeløsninger i Microsoft Azure
 • ISAE 3000 informationssikkerhedscertificering
 • Udvikling og vedligeholdelse af best practices i alt hvad vi gør, herunder sikre udvikling af nødvendig dokumentation
 • Videreudvikling af eksisterende processer og koncepter inden for projektafvikling, drift og kundesupport
 • Samarbejde med salgsafdelingen ift. kunder og forventninger til fremtidige projekter
 • Kommunikation med kunder i forbindelse projekter øvrige services
 • Gennemførsel af kundetilfredshedsmålinger
 • Sparring med resten af ledergruppen
Kvalifikationer, erfaring og interesseområder
 • Du har erfaring med implementering af software, cloud-drift og support af softwareløsninger og motiveres af at arbejde med forskellige kundedrevne løsninger.
 • Du kommer sandsynligvis fra en teknologivirksomhed, hvor du har opnået gode resultater inden for ovenstående fagområder, hvor du har flere års ledelseserfaring fra en driftsorganisation.
 • Du er en god kommunikator internt såvel som eksternt og du arbejder systematisk og kan bevare det gode overblik i pressede situationer
 • Du har erfaringer med SCRUM-metodik, kender Jira og du har arbejdet med informationssikkerheds certificeringer som eks. ISAE 3000. Har du kendskab til Content Service løsninger vil det være en fordel.
 • Du har forretningssans og kan skabe bundlinjen i din afdeling, som du kan dokumenter fra tilsvarende stillinger
 • Du motiveres og trives i et fagligt udfordrende miljø, hvor problemstillinger og udfordringer løses via en analyserende tilgang samt en god og konstruktiv dialog.
 • Du evner at træffe de svære beslutninger ud fra de rette prioriteter og formår at kommunikerer dette internt såvel som eksternt.
 • Du er optaget af at levere god kvalitet i alt hvad du foretager dig. Høj medarbejdertilfredshed og høj kundetilfredshed er vigtige fokusområder for dig.
Du har succes i rollen, når:
 • Du lykkes med at få opbygget den rigtige organisation, der effektivt onboarder og udvikler medarbejdere
 • Du får implementeret best practices så organisationen blive mere effektiv og forudsigelig
 • Du lykkes med at vækste vores omsætning og styrke rentabiliteten i forbindelse med kundeleverancer
 • Du får udviklet nye services og gennemført driftsoptimeringer som bidrager til øget omsætning og rentabilitet
 • Projekter afleveres til tiden og kundetilfredsheden er i top
 • Får opbygget stærke rutiner som kontinuerlig sikrer Noblys informationssikkerheds certificering samt at denne udvikles i takt med at kundernes og markedets krav øges
Det får du i et arbejde hos Nobly

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i et godt socialt og fleksibelt arbejdsmiljø. Vi har fokus på at levere høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os, da vi ønsker at levere den gode kundeoplevelse. Samtidig er det vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen og passer godt på hinanden. Nobly er derfor en arbejdsplads med højt til loftet og plads til den enkelte. Vi lægger derfor stor vægt på sociale aktiviteter. Vi tilbyder et socialt arbejdsmiljø med stor fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder både personlige og faglige. Vores værdier bærer præg af integritet, ordentlighed og empati.

Du får i høj grad muligheden for at kunne præge din egen arbejdsdag indenfor de aftalte rammer, hvor kultur, professionalisme og seriøsitet er vigtige parametre. Nobly er en arbejdsplads med højt til loftet og stor frihed under ansvar.

Vi tilbyder konkurrencedygtige ansættelsesvilkår bl.a. indeholdende fast løn, pension, sundhedsforsikring samt madordning inklusiv frugt og kaffe/the/sodavand – og så er vi meget glade for kage.

Nobly

Nobly er Europas førende konsulenthus inden for Content Service løsninger, hvor vi er certificeret partner på OnBase plaformen fra Hyland, der flere gange i træk er kåret som én af verdens bedste Content service platforme.

Nobly har afdelinger i Danmark, Norge og Sverige, og vi har siden 2011 implementeret og driftet forretningskritiske IT-løsninger for en lang portefølje af virksomheder inden for bl.a. bank- og forsikringssektoren, produktionsindustrien og de danske regioner.

Sådan søger du stillingen eller får svar på spørgsmål

Kontakt HR-partner i Nobly – Nellie Ginnerup på mail: job@nobly.dk eller tlf. +45 30 14 10 65. 

Ansøgningsfrist: Åben. Vi kalder løbende ansøgere til samtale.

Tiltrædelse: Snarest mulig efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag