Nobly Talks
2023

Fysisk event på Clarion Hotel Copenhagen Airport
21.-22. september 2023

Thomas Varan, Salgsdirektør & Maria Gade Jacobsen, Marketingkoordinator er primus motorerne bag Nobly Talks

Nobly Talks

Gamechanger: Transformeringen af reguleringsmæssig compliance i den finansielle verden

Træd ind i en verden af innovation og løsninger på Nobly Talks 2023! Lær, hvordan den finansielle sektor kan forvandle tunge reguleringsbyrder til konkurrencefordel med effektivitet, nøjagtighed og gennemsigtighed som nøgleord.

Få indsigt i teknologiens effektive og nøjagtige løsninger, der kan styrke din konkurrencefordel. Vores specialister vil give dig redskaber til at tackle governance- og compliancesudfordringer i den finansielle sektor, og du har mulighed for at skræddersy dit eget program ud fra dine behov og ønsker.

På konferencen vil du opleve spændende keynote-talere, der blandt andet vil give indsigt i kreative tænkemåder og identifikation af kriminelle aktører, og hvordan finansielle virksomheder i dag kan udnytte mulighederne ved AI.

Så hvis du vil lære mere om, hvordan du kan opfylde kravene til governance og compliance, samtidig med at du opnår større effektivitet i dine forretningsprocesser, så tøv ikke med at tilmelde dig årets Nobly Talks – Gamechanger: Transformeringen af reguleringsmæssig compliance i den finansielle verden.

Keynote Speakers

Anders Vogelsang, Chefkonsulent, PET

Kom bag arbejdet med bekæmpelse af terrorfinansiering: Hør om PET’s metoder og vurdering af fremtidens compliance

Hvidvask og terrorfinansiering kan true enhver finansiel virksomheds overlevelse og integritet. Men hvordan opdager man kriminelle adfærdsmønstre og tager effektive forholdsregler for at bekæmpe dem? Du vil på denne keynote høre om PET’s strategier og metoder, og hvordan de selv og sammen andre myndigheder arbejder for at sikre effektiv Compliance og Governance. Gå bag kulisserne og opdag, hvordan PET’s team af specialister beskytter danske virksomheder og samfundet som helhed mod truslerne fra økonomisk kriminalitet.

Thomas Terney, forfatter, ph.d i AI og rådgiver

AI – er du forberedt til revolutionen?

I denne keynote speak vil Thomas Terney, en af landets mest benyttede eksperter indenfor AI, sætte fokus på den finansielle sektor. Fintech-bølgen har gennem længere tid påvirket FSI-sektoren og AI kan potentielt være raketbrændstof i den fortsatte digitale transformation af sektoren. Thomas vil i sit oplæg blandt andet kigge på AI i forhold til compliance, ændrede kompetencekrav, etik, men også fortælle om, hvad det egentlig er for en teknologisk udvikling, som vi er vidne til lige nu.

Simon Guldager, Partner og Teknisk Evangelist, Nobly

Praktisk brug af AI i sagsbehandling

Vi kan benytte sprogmodeller (som f.eks. benyttes i ChatGPT) til at effektivisere sagsbehandling og dokumenter i OnBase, hvilket kan give en hurtig indsigt i de finansielle virksomheders massive mængder af information, som ellers kan være svær at få overblik over. Under denne Keynote session vil du blive klogere på, hvordan AI kan kondensere information og automatisere svar baseret på allerede eksisterende sagsbehandling og information, som vil give servicemedarbejdere og rådgivere en kraftfuld støtte i dagligdagen. Kognitive tjenester kan også benyttes til automatisk klassificering, aflæsning og sikring af governance på indkommende dokumenter, samt at forebygge og spotte eventuel svindel. Oplev, hvordan AI kan forbedre din produktivitet, kvalitet og ekspeditionstid.

Speeddating Sessions

Få mest muligt ud af konferencen, Nobly Talks – Regulatory Compliance Made Easy: How Content Service Software Can Help FSI Companies, ved at deltage i vores spændende Speeddating Sessions! Her får du en unik mulighed for at møde en OnBase ekspert fra Nobly og tage del i en personlig dialog om Compliance og Governance. Hver session varer ca. 30 minutter, og fokuserer på et specifikt emne, som f.eks. digitalisering af processer, medarbejdernes mobilitet og øget produktivitet. Tilmeld dig Speeddating Sessions og bliv klogere på, hvordan Noblys løsninger kan hjælpe netop jeres virksomhed til at blive mere compliant og overholde krav.

Kenneth Wie Eriksen, Landechef NO

Effektive arkiveringsstrategier til overholdelse af regulering og risikoreduktion

Arkivering er afgørende for FSI-virksomheders overholdelse af lovgivningsmæssige krav, men det kan være tungt. I denne session kan du lære, hvordan AI og Machine Learning kan automatisere processen, øge hastigheden og mindske fejl.

Christoffer Nielsen, Markedschef, Bank & Finans

Staying Ahead of the Game: Nøglen til at være foran i kampen mod finansiel kriminalitet

Som en FSI-virksomhed er det afgørende at forblive på forkant med udviklingen, især når det kommer til at forbedre din AML-praksis i en verden med stigende kompleksitet inden for finansiel kriminalitet. Denne session vil dykke ned i brugen af modelbaserede metoder, mønsterregistrering og adfærdsanalyse som nøglen til at hjælpe dig med at arbejde mere risikobaseret, tage proaktiv handling og genskabe kontrollen i kampen mod finansiel kriminalitet.

Claus Heuck, Markedschef, Forsikring & Pension

Automatiseringens rolle i at forenkle overholdelse af regler og styring

Digitalisering af processer er en afgørende faktor for at opretholde konkurrenceevnen i dagens FSI-landskab. Ved at deltage i denne session om automatisering, kan du lære mere om, hvordan digitalisering kan hjælpe din virksomhed med at forbedre overholdelsen af regler, øge effektiviteten og styrke risikostyringskapaciteterne.

Kristoffer Gundersen, Chefkonsulent NO

Fremtidssikring af overholdelse og styring: Forberedelse til mobilitet og fjernarbejde.

Mobilitet i arbejdsstyrken bliver stadig vigtigere for FSI-virksomheder, men præsenterer også nye overholdelses- og styringsudfordringer. På denne session kan du lære mere om, hvordan din virksomhed kan forberede sig på den næste bølge af mobilitet og fjernarbejde, og samtidig overholde reguleringskrav og beskytte fortrolige oplysninger.

Roland Ohlson, Implementeringskonsulent

Fra overholdelsesbyrde til konkurrencefordel: Produktivitet og effektivitet som vækstdrivere.

FSI-virksomheder skal balancere produktivitet og overholdelse af komplekse regler, hvilket kan være en udfordring. Automatisering og analyse kan hjælpe med at opnå begge dele og drive forretningsvækst. Lær mere om dette på denne session om produktivitet og overholdelse af reglerne.

Tech Talks

På dag 1 har du mulighed for at møde nogle af de tekniske eksperter fra Nobly til Tech Talks, der alle har en varighed på 1 time. Her vil eksperterne demonstrere, hvordan OnBase platformen kan bruges i tilfælde, der tager udgangspunkt i kendte hverdagssituationer hos FSI-virksomheder. Her kan du blandt andet glæde dig til en demo angående Noblys nyeste, egenudviklede produkt.

Simon Guldager, Teknisk evangelist & medstifter

Fremtid for AI i Compliance for Finansielle Institutioner

AI kan forbedre FSI-virksomheders compliance og risikostyring ved at automatisere opgaver, øge nøjagtigheden og reducere omkostningerne. Det kan også hjælpe med at opdage og forebygge finansiel kriminalitet ved mere effektiv overvågning af transaktioner, kundeadfærd og risikofaktorer. I denne session viser vi, hvordan Azure Cognitive Services kan verificere korrekt legitimation, identifikationspapirer og information fra kunder og samarbejdspartnere.

Henri Conradsen, Chefkonsulent

Kundekommunikation i digital verden: Personlig og automatiseret

Effektiv kundekommunikation er afgørende for FSI-virksomheders compliance og governance. Kunder skal informeres på en tilgængelig og forståelig måde om komplekse reguleringskrav, samtidig med at deres personlige oplysninger beskyttes. God kommunikation mindsker risikoen for omdømmetab og opretholder kundetilfredshed i krisetider. Ved at prioritere effektiv kundekommunikation kan FSI-virksomheder opbygge stærkere relationer til deres kunder og drive forretningsvækst.

Walter Ariesen, Nobly Solution Specialist

Happy Employees, Happy Compliance: Prioritering af medarbejdertilfredshed for bedre compliance

Fokus på medarbejdertilfredshed er afgørende ved brug af compliance-software. Brugervenligt og intuitivt software øger produktiviteten og forbedrer complianceresultaterne. Prioritering af medarbejdertilfredshed kan tiltrække top talent og føre til bedre forretningsresultater. Vi vil i denne session vise vores bud på effektiv og intuitiv sagsbehandling med vores produkt, Nobly Handler.

Dato: 21. – 22. september 2023

Program: Se årets program her

Venue: Clarion Hotel Copenhagen Airport

Adresse: Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup

Case stories

Bente Irene Johannessen, System Manager, SpareBank 1

Frem mod Best-in-Class: SpareBank 1’s Vej til Digital Succes

SpareBank 1 er midt i en omfattende og ambitiøs digitaliseringsrejse samtidig med, at de er i gang med at etablere sig som et stærkt, selvstændigt pensionsselskab.

Med målet om at styrke SpareBank 1’s brand ved at skabe løsninger, der giver kunderne en god oplevelse og blive Norges mest succesrige pensionsforsikringsselskab med “fejlfri” produktion, har SpareBank 1 valgt OnBase som sin platform for arkivering, sagsforløb og dokumentproduktion, samt Nobly som sin partner.

Gennem hurtig adgang til information, øget fleksibilitet i arbejdsudførelsen, forbedret datakvalitet og øget kontrol over sagsoplysninger og dokumenter forventes Sparebank 1 en øget kunde- og medarbejdertilfredshed.

Kom og hør om SpareBank 1’s resultater, mål og forventninger til fremtiden.

Arsalan Minhas, Associate Vice President of Sales Engineering, Hyland

Hylands OnBase: Fra regler til resultater i den finansielle sektor

Store forandringer præger forventningerne til udviklingen i den finansielle sektor. Indførslen af AI, tilkomsten af nye aktører fra tech-industrien og de mange nye regler og politikker, der forventes at skulle indarbejdes i dagligdagen, spiller en central rolle i disse forandringer.

I dette oplæg vil der være særligt fokus på, hvordan automatisering af compliance og repetitive opgaver kan øge effektiviteten og forbedre kundetilfredsheden.

Arsalan Minhas har mere end 20 års erfaring med at rådgive og konsultere ledende direktører i globale virksomheder til at transformere deres forretningsmodeller, generere ekstra indtægtsstrømme og realisere digitale driftsprocesser. Hans specialiteter inkluderer Enterprise Information Management, Digital Process Automation, Content Services, Kunstig Intelligens og Blockchain. 

Tilmeld dig Nobly Talks Afterparty

Vi vil gerne invitere dig til Nobly Talks Afterparty, som også finder sted på Clarion Hotel den 21. september.

Velkomstdrinks og -snacks serveres i konferencelobbyen kl. 18:30. Du har derfor fra kl. 17:00 tid til at slappe af på værelset eller networke med kollegaer fra branchen, Nobly og Hyland.

En 3-retters middag starter kl. 19:00 og inkluderer fri vin, øl og sodavand. Fra kl. 22:00 er der fri bar i husets tre cocktails frem til kl. 02:00.

Gå ikke glip af festlighederne! Tilmeld dig her

Program

21. & 22.
september
202321. september

10:30Velkommen
11:00Anders Vogelsang, PET
12:00Introduktion til Speeddating Sessions
12:15Frokost
13:15Speeddating Session 1 / Tech Talk 1
13:45Speeddating Session 2 / Tech Talk 1
14:10Kage og networking
14:30Thomas Terney, ph.d i AI
15:30Speeddating Session 3 / Tech Talk 2
16:00Speeddating Session 4 / Tech Talk 2
16:30Afslutning
17:00Gøre klar til middag / networking
18:00Samling i lobbyen
19:00Middag
22:00Fest

22. september

09:00Godmorgen/networking
09:30Arsalan Minhas, Hyland
10:15Bente Irene Johannessen, Sparebank 1
11:00Simon Guldager, Nobly
11:50Afslutning
12:00God rejse hjem
Se stemningsvideo fra Nobly Talks 2022