06.05.2024

Bæredygtig succes og vækst i Nobly Norge

I en tid præget af øget konkurrence og skiftende markedstendenser har Nobly Norge klaret sig godt og fortsat sin vækstrejse siden afdelingens etablering i 2018. Tildelingen af Gaselleprisen 2023 har befæstet Nobly A/S' omdømme som en bæredygtig og succesfuld aktør på det norske marked.

Fra etablering til Gaselle

En central strategi for Nobly er fokus på vækst og styrkelse af satsningen inden for konsulenttjenester. Ved at prioritere kompetenceudvikling og opbygning af tillid hos kunderne er Nobly fast besluttet på at levere højkvalitetsløsninger, der opfylder kundernes behov på en pålidelig måde.

Nobly har siden grundlæggelsen etableret sig som en pålidelig partner for nogle af Norges største finans- og sundhedskunder. Fremadrettet er målet at levere norske konsulenter til alle kunder på det norske marked, hvilket vil bidrage til et endnu tættere og mere effektivt samarbejde med vores kunder. Dette vil gøre adgangen til support, implementeringsbistand og strategisk rådgivning endnu mere tilgængelig.

Noblys ekspertise inden for konsulenttjenester ligger primært inden for forsikring og pension samt informationshåndtering inden for sagsbehandlingen. Det er afgørende for Nobly at have kompetente konsulenter, der er eksperter på netop de områder, vores kunder efterspørger.

Med øget fokus på at imødekomme kundernes behov søger Nobly Norge aktivt efter 3 nye konsulenter, der kan bidrage til virksomhedens succes og specialisering på det norske marked. Konsulenterne skal fungere som implementeringsspecialister og eksperter inden for forsikring og pension og vil ikke kun have indgående branchekendskab, men også kunne yde processtøtte og kundeservice for vores kunder.

Ledelse og styrkelse af konsulenttjenester

En central brik i Noblys succes er det erfarne ledelsesteam, hvor Country Manager for Norge, Kenneth Wie Eriksen, og Head of Operation for Norge, Kristoffer Gundersen, spiller afgørende roller. Den norske ledelse har i tæt samarbejde med den danske været med til at lede virksomheden mod nye højder. Kristoffer Gundersen understreger virksomhedens satsning på kontinuerlig udvikling:

“Vores mål for Nobly i Norge er klare: Vi stræber efter kontinuerlig vækst og styrkelse af vores konsulenttjenester. Gennem øget fokus på kompetenceudvikling og tillid fra vores kunder er vores ambition at levere løsninger, der imødekommer vores kunders behov.”

Tillid og samarbejde i Nobly

I Nobly lægges der stor vægt på en kultur præget af tillid og tryghed, både internt blandt medarbejderne og i relationen til kunderne. Den sociale kultur i virksomheden styrker samarbejdet og skaber en dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne kan vokse og trives: “I Nobly værdsætter vi en kultur præget af tillid og tryghed, både internt i vores team og i forholdet til kunderne. Det er afgørende for os at skabe et miljø, hvor vores medarbejdere kan vokse og trives, samtidig med at vi leverer høj kvalitet.” – Kenneth Wie Eriksen, Nobly A/S.

Med Gaselleprisen som en anerkendelse af bæreevne, kvalitet og succes står Nobly over for spændende muligheder for yderligere vækst og udvikling. Ved at styrke fokus på ledelse, konsulenter og tillid til kunderne er Nobly godt rustet til at fortsætte med at levere værdifulde løsninger og tjenester på det norske marked.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev