03.04.2024

Nobly ansætter ny CEO

Morten Have indtræder som ny CEO for Nobly A/S og har store ambitioner for fremtiden. Hos Nobly er vi glade for at byde velkommen til vores nye CEO Morten Have. Vi ønsker samtidig at sende en stor tak til tidligere CEO Jesper Frank for det gode samarbejde, og hans bidrag til Nobly.

Vi glæder os til fremtiden for Nobly og er overbeviste om, at Morten er den helt rigtige til at lede Nobly i den bedst mulige retning.

Morten er ikke ligefrem et nyt ansigt i Nobly-familien; med en erfaring i Nobly, der strækker sig lige så langt som virksomhedens egen historie, som medstifter og tidligere forretningsudviklingsdirektør, har han en omfattende indsigt i virksomheden.

Morten selv har mange ambitioner for Noblys fremtid. Han brænder for mennesker, og er drevet af arbejdet med forretningsudvikling og kundesamarbejde:

“For mig er det et privilegie at kunne bidrage til Noblys fremtidige udvikling.”

Morten siger fortsat: “Jeg vil fokusere på at skabe og udvikle partnerskaber mellem Nobly og vores kunder i samarbejde med mine dygtige kollegaer. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at gå forrest i visionen om, at alt hvad vi gør, gør vi med øje for ordentlighed.”

Vi byder Morten velkommen i sin nye rolle som Noblys Administrerende Direktør – og er slet ikke i tvivl om, at det bliver en stor succes!

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev