12.03.2024

Nobly Talks gentager succesen for tredje år i træk

Til Nobly Talks 2023 kunne deltagerne endnu engang opleve dygtige talere og tilegne sig viden om effektivisering af arbejdsgange, compliance og automatisering – og denne gang med et fokus på det uundgåelige AI. Derfor gentager vi succesen igen til september 2024!

Oplev eller genoplev stemningen fra Nobly Talks 2023
Nobly Talks 2024

Planlægningen af årets Nobly Talks er i fuld gang, og vi er glade for at kunne løfte sløret for, at Clarion Hotel Copenhagen Airport igen vil danne rammerne om vores event. I år finder det sted d. 26.-27. September 2024. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du og dine kollegaer kan få indblik i nye tendenser og udviklingen indenfor effektivisering og automatisering i jeres branche. 

Vi tager alle de værdifulde erfaringer og feedback, som vi løbende modtager fra tidligere deltagere, med i planlægningen for at sikre, at Nobly Talks bliver præcis som vores kunder ønsker og forventer. Denne feedback er derfor central for udformningen af årets program.

På baggrund af dette vil vi kontinuerligt opdatere programmet angående temaer og talere, så det matcher deltagernes behov og interesser. Vi stræber efter at skabe en konference, der imødekommer de emner, der er vigtige for vores kunder og deres brancher.

Vi håber, at vi ses d. 26. og 27. september 2024! Tilmeld dig allerede nu og spar penge på din billet.

Få indblik i sidste års konference

For andet år i træk afholdt Nobly i september 2023 vores egen brugerkonference, Nobly Talks. Eventet fandt sted i skønne omgivelser på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Arrangementet, der forløb over to dage, var spækket med oplæg, networking og erfaringsudveksling.

Årets tema var ’Transformeringen af reguleringsmæssig compliance i den finansielle verden’. Der var altså mulighed for at blive klogere på alt fra, hvordan deltagerne kan opfylde kravene til governance, hvordan man kan tackle complianceudfordringer, samt opnå større effektivitet i sine forretningsprocesser. Under vores forskellige sessions var der rig mulighed for at tale om udviklingen på disse områder, både i deltagernes egne virksomheder og i branchen generelt.

Med til at uddybe emnet var en af årets keynote speakers, Thomas Terney. Thomas er ekspert i kunstig intelligens og fokuserede på det faktum, at det ikke er teknologien, der står i vejen for brugen af AI. Det er derimod indsamling, kategorisering og brug af data, der er udfordringen. Ifølge Thomas Terney står vi midt i et ’iPhone-moment’, fordi AI er på vej til at blive en del af alles hverdag, og det går kun hurtigere fra nu af.

I forlængelse heraf havde vi fornøjelsen af vores egen medstifter og CTO, Simon Guldager som keynote, der gjorde vores deltagere klogere på, hvordan AI i praksis kan bruges i vores løsninger. Herunder, hvordan brugen af sprogmodeller kan være med til at effektivisere sagsbehandling og dokumenter i OnBase og hvordan AI kan forbedre produktivitet, kvalitet og ekspeditionstid. Dette er helt sikkert et emne vi gerne vil have mere fokus på fremadrettet i Nobly. 

Nyheder og produktudvikling

Udover vores keynote speakere bød programmet på forskellige andre formater. Vi havde et helt nyt format på programmet, Tech Talks. Nogle af Noblys dygtige tekniske eksperter demonstrerede her, hvordan OnBase platformen kan bruges i hverdagssituationer hos FSI-virksomheder. Deltagerne kunne blandt andet blive klogere på effektiv kundekommunikation, brug af AI til at forbedre compliance og prioritering af medarbejdertilfredshed. Her blev også Noblys nye egenudviklede produkt Caseflow præsenteret.

Vidensdeling

Netværk og vidensdeling med kollegaer i branchen er en væsentlig del af Nobly Talks. I løbet af de to dage var der i mødet med branchefolk og eksperter fra Nobly mulighed for at udveksle udfordringer i branchen, succesoplevelser og løsninger.

Vi tror nemlig på, at når vi mødes i branchen i uformelle rammer, så kommer vi tættere på hinanden. Det er her, vi som virksomhed kan lære mere fra vores kunder om, hvad der rører sig og betyder noget for dem, samt hvilke udfordringer de står over for. På den måde kan vi bedst muligt hjælpe og være leveringsdygtige med nye og bedre løsninger.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Tilmelding til nyhedsbrev