26.01.2024

Pressemeddelelse: Nobly Healthcare udnævner erfaren Healthcare Solution Architect

Nobly A/S, det internationalt anerkendte software- og konsulentfirma, er meget stolte af at byde Gerwin Schaapman velkommen til Nobly Healthcare forretningen som Healthcare Solution Architect.

Nobly Healthcare udnævner Gerwin til Healthcare Solution Architect
Løfter Noblys sundhedsløsninger

Som Healthcare Solution Architect vil Gerwin levere teknisk ledelse på tværs af Nobly Healthcares forretning: give kunderne indsigt i Noblys løsninger, arbejde sammen med salgsteamet på presales og designprojekter af løsninger og fungere som domæneekspert for Nobly’s clinical content services and imaging portfolio.

Gerwin har mere end 20 års erfaring med at arbejde i tekniske, projektledelses- og salgsroller for nogle af de mest prestigefyldte globale sundhedsteknologivirksomheder, såsom Philips, Epic og Hyland, og har en misundelsesværdig rekord for at levere succes for sine kunder.

Ben Ramsay, Head of Healthcare hos Nobly mener, “Jeg kunne ikke være mere tilfreds med udnævnelsen af Gerwin til denne afgørende rolle for Nobly Healthcare, da vi udvider vores kapacitet og evner på markedet for Healthcare Content Services. Gerwin er multi-skilled; han er ekspert i at rådgive kunder, lige så meget som han er i at lede implementeringsprojekter og designe og demonstrere løsninger. Efter at have arbejdet med Gerwin før, ved jeg, at han vil bringe en høj standard for professionalisme og teknisk ekspertise til hver kundeinteraktion, men hvad der er lige så vigtigt for vores kultur hos Nobly er, at han også er en fantastisk kollega og leder.”

Fremmer Noblys sundhedsrækkevidde

Kenneth Fossum, COO i Nobly Group udtaler, “Da vi identificerede behovet for en Healthcare Solution Architect, var Gerwins navn øverst på vores ønskeliste. At tilføje en person med Gerwins talent og anciennitet til Nobly Healthcare-teamet løfter virkelig vores rækkevidde og evne til at levere højkvalitets, højværdi sundhedsprojekter til vores kunder.”

Gerwin bor i Dronten, det centrale Holland, og er begejstret for udfordringen ved at slutte sig til et Nobly Healthcare-team, der gør en indvirkning på markedet,

Jeg kender Nobly fra mit tidligere arbejde, og jeg er begejstret og motiveret for nu faktisk at være en del af holdet og få muligheden for at vokse det nye sundhedsteam inden for Nobly. Med Nobly ser jeg frem til at arbejde i et fleksibelt og dynamisk miljø.

Yderligere udtaler Gerwin: “Jeg har en uddannelse som softwareingeniør og har meget hurtigt tilegnet mig mange flere færdigheder som projektledelse og løsningsingeniør. Nobly bliver det første sted, hvor jeg virkelig kan bruge alle mine færdigheder. I begyndelsen arbejder jeg hjemmefra i Dronten, men min kone og jeg overvejer at flytte til Danmark om et par år.”

Transformerer digitale forretninger siden 2011

Nobly er grundlagt i 2011 og har opnået international anerkendelse for at levere forretningskritiske digitaliseringsløsninger både i cloud og on-premise. Med kontorer i Aarhus, København, Oslo, Stockholm og Vantaa har firmaet etableret sig som en betroet partner inden for de finansielle og sundhedssektorer. Denne yderligere investering i den dedikerede sundhedsafdeling understreger Noblys urokkelige forpligtelse til innovation, vækst og forbedring af værdi for sine klienter.

Læs mere om Nobly

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev