21.12.2023

Nobly takker for et fantastisk år – og ser frem til et spændende 2024

Året 2023 har været et rekordår for Nobly. Herunder har det blandt andet budt på rekordhøj vækst i både omsætning og medarbejderantal.

I det forgangne år er der sket mange spændende ting hos Nobly, hvor vi blandt andet har afholdt vores brugerkonference Nobly Talks for andet år i træk med stor succes, og opkøbt en virksomhed – derfor er forventningerne til 2024 store.

Vækst i 2023

Nobly har oplevet en rekordhøj vækst i løbet af 2023, og har indfriet nye rekorder inden for omsætning, indtjening og medarbejderantal. I løbet af året er antallet af medarbejdere vokset fra 36 til 57, hvilket udgør den største stigning i medarbejderstaben i hele Noblys historie.

I løbet af 2023 har Nobly opnået en næsten 30% stigning i omsætningen. Dette resultat kan tilskrives evnen til at eksekvere på strategier samt vores medarbejderes dygtighed i at skabe værdi for kunderne. Den stærke præstation danner et solidt fundament for langvarige kundesamarbejder. Dette synliggøres også tydeligt ved, at vi i år har modtaget en Børsen Gazelle som anerkendelse for udviklingen.

“En nøglefaktor for succes i en vækstvirksomhed er evnen til at omstille sig og håndtere forandringer. Jeg vil gerne rose vores dygtige medarbejdere for deres omstillingsparathed,” udtaler Jesper Frank, Noblys CEO, og fortsætter:

“Vi har det seneste år gennemført flere forandringer, som en konsekvens af vores vækst samt ønsket om hele tiden at blive dygtigere og forbedre os i vores professionaliseringsproces. Det er noget, vi også får anerkendelse for fra vores trofaste kunder.”

Internt har Nobly styrket sin organisatoriske struktur ved ansættelsen af Kenneth Fossum som driftsdirektør, ansat flere erfarne projektledere, konsulenter og udviklere både i Norge og Danmark. Disse har alle medvirket til den fortsatte udvikling af Noblys leverance og service rettet mod kunderne.

Nobly har i 2023 desuden etableret et strategisk produktudviklingsteam, som i samarbejde med produktchefen skal bidrage til at skabe endnu flere egenudviklede produkter og løsninger til gavn for vores kunder.

Noblys første virksomhedsopkøb og fokus på sundhed

En af årets store tiltag i Nobly var, at vi foretog vores første virksomhedsopkøb. I oktober overtog Nobly nemlig CSAM KIBI Finland fra Norske Omda. Dette er resultatet af en længerevarende opbygning af relationer inden for sundhedsområdet på det finske marked og vidner om, at Noblys placering som en af de førende leverandører af sundheds-IT-løsninger i Norden. Vi er glade og stolte over denne udvidelse og er godt i gang med samarbejdet med vores nye finske kollegaer.

Opkøbet understreger Noblys øgede fokus på Healthcare, som også resulterede i, at Nobly har etableret et dedikeret sundhedsteam, der skal medvirke til videreudviklingen af denne del af forretningen. I september måned blev Ben Ramsay ansat som ansvarlig for dette team.

Nobly Talks 2023

2023 var året, hvor Noblys egen brugerkonference, Nobly Talks, blev afholdt for anden gang i træk. Her var Nobly værter for to dage i september med fokus på kunderelationer, sparring med kollegaer i branchen samt spændende indlæg og drøftelser omkring compliance og brugen af AI i den finansielle verden.

“Igen i år var konferencen Nobly Talks en stor succes med flere deltagende kunder og gode indlæg og diskussioner. Det er fantastisk at se når alt går op i en højere enhed, med et godt arrangeret arrangement, inspirerende indlæg og glade kunder,” siger Jesper Frank.

Vi ser frem til 2024

Jesper Frank har store forventninger til 2024: “I Nobly ser vi frem mod et spændende 2024, hvor jeg forventer en fortsat positiv udvikling på rigtig mange fronter. Vi kommer til at sige goddag til flere nye kollegaer, og vi kommer til at samarbejde med nye og eksisterende kunder om spændende projekter.”

Han løfter også sløret for planer om nye produkter til vores kunder og brugen af AI i samarbejdet med kunderne: “Vi kommer til at lancere nye produkter til vores kunder, og jeg forventer også, at vi får etableret et samarbejde med en eller flere kunder i forhold til værdiskabende anvendelse af AI i vores løsninger.”

Nobly ønsker alle kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår – På gensyn i 2024!

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev