07.12.2023

Nobly hædres som Børsen Gazelle 2023

Vi er i Nobly stolte over, at Børsen i Danmark har vurderet Nobly til at være en Gazelle-virksomhed. Det er en dejlig anerkendelse af, at Nobly hver eneste dag bestræber sig på at skabe værdi for vores kunder.

Noblys dedikation til innovation, kvalitet og kundeservice har været afgørende for vores succesfulde vækststrategi. Vi har ikke kun opretholdt vækst, men også skabt værdi for vores kunder, partnere og medarbejdere. Denne anerkendende pris bekræfter vores position som en førende aktør inden for branchen og understreger vores engagement i at levere produkter og løsninger af højeste standard. Det er også en anerkendelse af, at vores engagement og indsats er nøglen til vores fortsatte succes.

En anerkendelse til kunder, samarbejdspartnere og Nobly-teamet

Adm. direktør hos Nobly, Jesper Frank, er glad og stolt over, at Nobly har modtaget en officiel anerkendelse, som Børsen Gazelle repræsenterer, og han uddyber:

Denne anerkendelse repræsenterer ikke blot Noblys resultater, men jeg ser det som en hyldest til vores dygtige medarbejdere, der dagligt arbejder målrettet for at levere den bedst mulige service til vores trofaste kunder, og som er hele drivkraften bag vores vækst.

Vi fejrer vores nye status som Gazelle-virksomhed, og ser fremad med entusiasme og ambition. Nobly er fortsat dedikeret til at levere innovative løsninger, fortsætte med at skabe værdi for vores kunder og forfølge vækstmuligheder på globalt plan. Jesper Frank understreger: “Vi ser frem til at fortsætte vores positive vækst i samarbejde med medarbejdere og kunder.” Han takker samtidig for den store støtte og tillid til Nobly.

Gazelle-prisens 6 kriterier

For at modtage Børsens Gazellepris kræver det, at seks kriterier opfyldes. Disse kriterier er de samme, som første gang Gazellen blev uddelt i 1995:

3. Krav til virksomhedsform
Kun aktieselskaber (A/S) og anpartsselskaber (ApS) indgår i undersøgelsen.

4. Sammenlignelighed
Tallene fra de fire år skal være fuldt ud sammenlignelige.

5. Driftsresultat
Summen af driftsresultater over de fire år skal være positive.

6. Vækst
Væksten af nettoomsætningen skal være positiv i alle de fire år, og væksten over hele perioden skal være mindst 100%.

Om Børsen Gazelle

Børsen Gazelle-prisen er en anerkendelse af virksomheder, der har opnået stor vækst over en fireårig periode. Kriterierne for at modtage Gazelle-prisen er høje og omfatter en kontinuerlig positiv vækst i omsætning eller bruttoresultat, en fordobling af omsætningen eller bruttoresultatet over de seneste fire regnskabsår, samt en positiv akkumuleret vækst.

“Fælles for gazellerne er, at de alle yder et stort bidrag til dansk erhvervsliv. De er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark”, siger Bjarne Corydon, chefredaktør og adm. direktør hos Børsen.

Gazelleprisen uddeles for at hylde virksomheder, der viser vejen til vækst, fordi gazellerne ifølge Børsen er motorer i samfundet. Ved årets fire regionale gazellekåringer blev højdespringerne i dansk erhvervsliv hyldet, og der blev sat fokus på den viden, der skal til for at skabe vækst. I år var der til kåringerne blandt andet fokus på ledelse i krisetid.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev