04.10.2023

Caseflow – fremtidens OnBase layout

Indenfor de seneste par år har Nobly intensiveret arbejdet med sagsstyring og arbejdsprocesser indenfor den finansielle sektor. De mange erfaringer er, med hjælp fra UX/UI-eksperter og egne udviklingsressourcer, blevet bundet sammen til et framework til OnBase, som vi hos Nobly har valgt at kalde CaseFlow.

Sidste års Devoteam rapport pegede på nødvendigheden af, at Hyland gjorde noget ved sit layout og selve brugergrænseflade i OnBase. Dette har Hyland også erkendt. Det er stort set også den eneste tilbagevendende problemstilling som står i vejen for, at Devoteam ikke giver OnBase topkarakterer i alle ni kategorier.

Arbejder på ny brugergrænseflade

Hos Nobly er vi naturligvis opmærksomme på denne aktuelle problemstilling. Derfor er arbejdet med at støtte udviklingen af en supermoderne og indbydende brugergrænseflade vores vigtigste prioritering. Dog kan et lækkert design og layout ikke stå alene. Det handler i høj grad også om at støtte brugerne bedst muligt i arbejdet med sagsbehandlingen.

Denne hjælp dækker over en bred vifte af områder. Fra håndtering af de mange krav til dokumentation og overholdelse af regler frem til optimering af arbejdsprocessen, herunder sikring af uafhængigheden af den enkelte medarbejder. Effektiviseringspotentialet skal både foregå hurtigst muligt og med mest mulig grad af automatisering. Samtidig skal selve arbejdet støttes på en sådan måde, at nye medarbejdere, uden nogen form for forsinkelse, kan overtage sagen og bringe den videre i processen.

Kundeoplevelsen er nøglen

Krav om mobilitet handler nemlig ikke kun om frihed til at vælge, hvor arbejdet skal udføres, men også til at bestemme, hvem der har tid og mulighed for at hjælpe kunden – her og nu. Kundeoplevelsen ser sig ikke tilbage, hvor uproduktiv ventetid og andre interne problemstillinger ikke accepteres. Den skal stå skarpt og i øjenhøjde med forbrugernes oplevelser fra andre teknologivirksomheders teknologiplatforms brugervenlighed og layout.

I det hele taget er kundeoplevelsen et helt centralt begreb i Caseflow.

Muligheden for den unikke digitalisering af arbejdsprocesserne i Caseflow er medvirkende til at imødekommende forbrugernes forventninger til finansielle virksomheders service. Kunder ønsker hurtig adgang til information, problemfri sagsbehandling og medejerskab på processen. Finansielle institutioner konkurrerer nemlig ikke kun på pris, men også på evnen til at levere en gnidningsfri og personlige oplevelse. Digitalisering gennem Caseflow giver mulighed for at dele, notificere og kommunikere, uden at brugerne skal slippe brugergrænsefladen. Det gør det både hurtigere og nemmere at imødekomme kundernes forespørgsler og forventninger.

Caseflow skal revolutionere processer

Ved at have et solidt digitalt grundlag står brugere af Caseflow stærkt i den digitale transformation af den finansielle sektor. Det fører mod en mere automatiseret og datadrevet fremtid. Kunstig intelligens (AI), maskinlæring og blockchain-teknologi mv. forudsætter tilstedeværelsen af et digitalt landskab. Caseflow ikke bare leverer på denne præmis, den skubber også udviklingen i retning af mere digitalisering.

Caseflow frigiver potentialet til at revolutionere processer som sagsbehandling, risikostyring, kreditvurdering, svindelbekæmpelse mv.

Inden for de næste to til tre år forventes Nobly at se en dybere integration af AI og automatisering i daglige processer. I det store billede styrker Caseflow digitaliseringen af den finansielle sektor i at skabe en mere sømløs og brugervenlig oplevelse for både institutioner og kunder. Det handler om at balancere effektivitet med kundeorientering og om at omfavne teknologi som en kilde til innovation, der kan bringe sektoren ind i fremtiden.

Bliv klogere på Caseflow

Caseflow blev frigivet på Nobly Talks 2023 og blev modtaget med stor nysgerrighed. Følg nedenstående link hvis du vil vide mere om Caseflow og om, hvorfor det kunne være løsningen for dig.

Tilmelding til nyhedsbrev