20.09.2023

Nobly træder ind på det finske marked med erhvervelsen af CSAM KIBI Finland OY

Nobly A/S, en af de førende eksperter inden for OnBase i Europa med base i Aarhus, Danmark, har i dag erhvervet CSAM KIBI OnBase og scannerforretningen fra CSAM Finland Oy.

Jesper Frank, CEO at Nobly and Svein-Harald Utgård, Business Area Manager at CSAM

Nobly annoncerer erhvervelsen af alle aktier i CSAM KIBI Finland OY og overtager CSAM OnBase- og dokumentscannerforretningen, hvilket markerer Noblys indtræden på det finske marked.

“Nobly har i nogen tid været aktive med at opbygge relationer til kunder og leverandører på det finske marked, og denne investering i et erfarent team og en livlig kundebase gør det muligt for os at fremskynde vores planer om at etablere og udvide vores sundhedsforretning i Finland”. Det udtaler Ben Ramsay, Noblys leder inden for sundhed.

“Vores Nobly-kolleger retter opmærksomheden mod processen, fokuserer på eksekvering og har selvfølgelig en samarbejdsvillig og rådgivende tilgang til partnerskab, som jeg er sikker på, vores finske kunder vil sætte pris på.”

Nobly anerkendes som en af de førende leverandører af sundheds-IT-løsninger og -tjenester i Norden. Dette skridt cementerer Nobly Healthcares evne til at betjene kunder i hele Finland. Salgs-, service- og supportfunktioner vil være baseret på Noblys nye kontor i Helsinki. Det betyder, at kunder kan forvente en øget engagement fra teamet, mens planerne for yderligere vækst udvikles.

Jesper Frank, administrerende direktør for Nobly Group, understregede betydningen af dagens erhvervelse for Nobly-virksomheden: “Dette skridt understøtter både Nobly Groups fortsatte pan-nordiske ekspansion og vores strategiske placering af Nobly Healthcare som en ekspert IT-tjenesteudbyder i regionen. Kunden kan nu forvente en forbedret service fra en innovativ partner, der har en historie med investering og støtte til sundhedsorganisationer med moderne løsninger, der er designet til at levere klinisk, operationel og økonomisk effektivitet.”

Kunder vil blive kontaktet direkte af Noblys Healthcare-team for at drøfte overgangen. I mellemtiden kan eventuelle spørgsmål rettes til Nobly Healthcares salgschef for Finland, Kari Karmitsa, på kk@nobly.fi.

Om Nobly

Siden grundlæggelsen i 2011 har Nobly opnået international anerkendelse for at levere forretningskritiske digitaliseringsløsninger både i skyen og on-premise. Nobly har, med sin tilstedeværelse i Aarhus, København, Oslo, Stockholm og den nytilkomne placering i Helsinki befæstet sin position i hele Norden.

Flere detaljer


Tilmelding til nyhedsbrev