20.12.2022

Nobly siger tak for et godt år – og på glædeligt gensyn i 2023

Nobly har haft et rekordår målt på både omsætning og ansættelse af nye medarbejdere. Jesper Frank (CEO) har derfor store forventninger til 2023 med etablering i et nyt marked og yderligere konsolidering i de eksisterende.

CEO i Nobly, Jesper Frank til Nobly Talks 2022

”Året 2022 er det år, vi har vækstet vores forretning allermest,” siger Jesper Frank, der siden 2020 har været CEO i Nobly. I år runder virksomheden således en omsætning på over 50 mio. kroner.

En af hovedforklaringerne er, ifølge Jesper Frank, at Nobly i slutningen af 2021 udarbejdede en ny strategi med et skærpet fokus på de områder, hvor virksomheden har de bedste forudsætninger for at skabe værdi for kunderne. Strategien resulterede i et fokus på to hovedområder: Det finansielle marked og offentlig sundhed. Det har givet et vigtigt fokus i dialogen med kunderne og en styrket struktur i overlevering af projekter.

”De mange interne forandringer, vi gennemførte i vores organisation i 2021, har skabt fundamentet for, at vi er vækstet, som vi har gjort,” siger Jesper Frank.

Vækst over hele linjen

Mange virksomheder har oplevet store udfordringer i forbindelse med pandemien, og derudover er det generelt vanskeligt at tiltrække kvalificeret personale i IT-branchen. På trods af det har Nobly haft succes med at ansætte 15 nye kollegaer i løbet af det seneste år i både Danmark og Norge.

”Jeg er virkelig stolt over kombinationen med, at vi er lykkedes med at få onboardet mange nye, dygtige kollegaer, mens vi samtidig har skabt vækst i omsætningen uden at sætte vores bundlinje over styr,” siger Jesper Frank.

Han fremhæver derudover, at man hos Nobly er lykkedes med at skabe en attraktiv work-life-balance med en høj grad af fleksibilitet hos medarbejderne, som i endnu højere grad har styrket trivslen på arbejdspladsen.

Tryghed for kunderne

Nobly har generelt været igennem en vigtig transformation, hvor virksomheden har flyttet sit fokus fra at være en timeforretning til at levere værdigenererende løsninger.

”Vores nye tilgang giver os et helt andet udtryk, når vi går ud til kunderne med konkrete løsninger, som vi ved fungerer og gør en stor forskel, fordi vi har leveret dem i tilsvarende organisationer,” siger Jesper Frank.

Som software- og konsulentvirksomhed er det samtidig afgørende at kunne give kunderne tryghed. Derfor har Nobly nu for anden gang gennemgået en omfattende ISAE 3000 proces, som resulterer i en complianceerklæring i forhold til GDPR og IT-sikkerhed, udarbejdet af EY.

”I vores branche er der naturligvis et stort fokus på GDPR og IT-sikkerhed, og mange af vores kunder betragter vores løsninger som kritisk outsourcing. Derfor skal vi i høj grad være compliant i forhold til sikkerhed. Det giver en stor tryghed for kunderne, at de ved, de kan regne med Nobly som deres leverandør,” siger Jesper Frank.

Vigtigt at give noget tilbage

Året 2022 blev også det første år, hvor Nobly inviterede kunderne til virksomhedens egen konference under navnet Nobly Talks.

”Vi har fået skabt en god kundebase, og det giver basis for at lave aktiviteter, som er målrettet vores kunder. Derfor besluttede vi i år at invitere til Nobly Talks for at give noget tilbage til vores kunder og involvere dem i endnu højere grad,” siger Jesper Frank.

Under Nobly Talks fik kunderne både indsigt i Nobly og ekstern indsigt i forskellige vidensområder med stor relevans for kunderne. Blandt andet med oplæg fra kunder samt årets Key Note Speaker, Kyle Blair, som er leder for Global FSI Practice hos Hyland.

”Vores konference blev taget rigtig godt imod, og jeg er sikker på, at Nobly Talks bliver en tilbagevendende begivenhed, som vokser i størrelse år for år. Jeg er samtidig meget stolt over den måde, vores organisation eksekverede konferencen på. Det hele forløb virkelig godt,” siger Jesper Frank.

Nye muligheder i det nye år

Det har været et godt år for Nobly, og derfor har Jesper Frank også store forventninger til 2023, hvor han ser frem til at byde nye kunder velkommen. Nobly udvider eksempelvis til Finland i 2023, og her bliver fokus i første omgang på offentlig sundhed.

”Der er mange interessante muligheder på det finske marked, som passer rigtig godt til vores løsninger,” siger Jesper Frank.

Mens der er et stort markedspotentiale for Nobly i både Finland og Sverige, er der ifølge Jesper Frank fortsat meget forretning for Nobly i Danmark og Norge. Fokus bliver fortsat det finansielle segment og offentlig sundhed, som Nobly arbejder strategisk med på sin fortsatte vækstrejse.

Nobly ønsker alle kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår!

Tilmelding til nyhedsbrev