18.10.2022

Nobly Talks 2022 var en succes og vender retur i 2023

De mange nysgerrige deltagere til konferencen Nobly Talks 2022 fik en masse brugbar viden om digitalisering og automatisering, som kan effektivisere arbejdsgangene i deres organisationer og løfte den samlede forretning.

Oplev Nobly Talks 2022

I slutningen af september blev den første udgave af Nobly Talks afholdt, og Scandic Hotel ved Sluseholmen i København dannede rammen for konferencen, som forløb over to dage. Her kunne deltagerne få den nyeste viden om digitalisering og automatisering indenfor sektorerne bank, finans, forsikring og pension.

Deling af vigtig viden

Under Nobly Talks blev der afholdt otte forskellige speeddating sessions med førende eksperter fra Nobly samt den amerikanske softwarevirksomhed Hyland, der står bag platformen OnBase. Hver speeddating session var en dialog på 30 minutter med en specialist indenfor blandt andet personalisering af kundekommunikation, effektivisering af dokumenthåndtering og automatisering af ressourcetunge opgaver.

For Peter Sant, der er programleder ved Danica Pension, fungerede konceptet rigtig godt, og han fik en masse relevant viden med hjem fra konferencen:

Når alt kommer til alt, har vi i administrative virksomheder de samme udfordringer om at være compliant og digitale. Derfor synes jeg, det har været spændende at høre andre fortælle om, hvordan de bruger forskellige løsninger i OnBase for at opnå deres mål.

Årets Keynote Speaker var Kyle Blair, som er leder for Global FSI Practice hos Hyland. Han har mere end 20 års erfaring indenfor Content Services og Digital Business Platforms med projekter over hele verden. Hans oplæg handlede om efterspørgslen efter kundecentrerede arbejdsgange, medarbejderfastholdelse og motivation, der tilsammen skal styrke organisationers innovations- og vækstpotentiale.

I samme båd

Til Nobly Talks 2022 fik deltagerne også indblik i tre forskellige case stories med oplæg fra virksomhederne Devoteam, Danica Pensjonsforsikring og Velliv. De forskellige temaer for oplæggene tog blandt andet afsæt i, hvordan tidligere manuelle processer er blevet digitaliseret og automatiseret ved hjælp af OnBase.

Rakel Spillum Holmstrøm, forretningsarkitekt i kommunikation og relation ved SpareBank 1 i Norge, var begejstret for de konkrete oplæg fra virksomhederne:

”Man møder andre, som er i den samme situation, vi oplever i vores virksomhed. Jeg var derfor spændt på de forskellige speeddating sessions, som var meget lærerige. Vi fik diskuteret emner, som er relevante for SpareBank 1.”

Udover de forskellige oplæg under konferencen var deltagerne også inviteret til middagsselskab om aftenen, hvor der var gode muligheder for at netværke med nye forretningsforbindelser.

Nobly gentager succesen og inviterer igen til Nobly Talks i 2023. Hold derfor øje med info om arrangementet i det nye år, så du og dine kollegaer kan blive opdateret på de nyeste tendenser om digital automatisering i jeres branche.

Tilmelding til nyhedsbrev