Nobly vækster og udvider teamet af Systemkonsulenter

Motiveres du af at arbejde i feltet mellem solid teknisk forståelse og kundevendt kommunikation? Er du skarp til at dykke ned i detaljen og prioritere i opgaven for at imødekomme kundens udfordringer? Så skal du ikke lede længere!

Kundeorienteret systemkonsulent med teknisk forståelse
Du har kundefokus og teknisk forståelse. Dine arbejdsopgaver er varierende med hovedvægt på implementering, kunderådgivning og support. Du evner at arbejde selvstændigt, at bidrage positivt til leveranceteamet, og skabe værdi for vores kunder.

Efter en grundig introduktion uddannes og certificeres du inden for de softwareprodukter, vi leverer til kunderne. Herefter involveres du i leverance af kundeløsninger.

Teknisk set kommer du bl.a til at arbejde med:

OnBase software konfiguration
Databaser (MSSQL)
Virtualisering, infrastruktur og cloud (Hyper-V, MS Azure)
Scripting og automatisering (Powershell og .NET)
Servere (Windows)

Du arbejder tæt sammen med et leveranceteam bestående af udviklere, repræsentanter fra salgsafdelingen og projektledelsen. Sparring og vidensdeling er altså en fast del af din hverdag.

Vi sætter pris på, at du har en relevant IT-uddannelse på minimum bachelor-niveau, men vi er grundlæggende åbne overfor kandidater med den helt rigtige baggrund.

Personligt trives du i et miljø med frie rammer, og hvor det er nødvendigt, at du også selv tager ansvar for dine opgaver. Du er holdspiller og derfor betyder faglig sparring og et godt socialt miljø meget for dig. Du befinder dig godt i en mindre organisation, hvor du får mulighed for indflydelse, og hvor det forventes at du selvstændigt kan drive initiativer og opgaver. Det er vigtigt for os, at du har en naturlig forståelse for god service, da det er afgørende for at lykkes.

Udtalelse fra nuværende medarbejder
hos Nobly, som anbefaler virksomheden
og hvorfor man skal arbejde her

Som systemkonsulent er du involveret i udvikling og vedligeholdelse af eksisterende og nye produkter. De løsninger vi udvikler omfatter eksempelvis portalløsninger, diverse web- og Cloud services samt migrerings- og integrationsarbejde mod forskellige tredje parts systemer. Herudover kommer du til at arbejde med udvikling og vedligeholdelse af forskellige add-ons til OnBase ECM-platformen.

Arbejdsopgaverne er både teoretisk og teknisk spændende. Du får mulighed for at arbejde med en række forskellige værktøjer, som vælges ud fra den specifikke opgave, der skal løses. I en hverdag, hvor du tager et selvstændigt ansvar for processen og udviser initiativ, er dine
primære opgaver:

I en hverdag, er dine primære opgaver:

Full-stack udvikler
Deltagelse i daglige møder med et team af både udviklere og systemkonsulenter
Deltagelse i ugentlige udviklingsmøder med de øvrige udviklere
Videreudvikling af eksisterende løsninger samt udvikling af nye kundespecifikke løsninger
Bidrage med input til teknologier og processer
Ansvarlig for egne opgaver på de planlagte 14-dags Sprints
Webudvikling og Cloud services

Det er afgørende, at du trives med udvikling i et dedikeret og socialt orienteret team, med høj faglighed og uformel arbejdstone. Du arbejder endvidere selvdrevet med kvalitet og leverance som omdrejningspunkt.

Når vi arbejder i og omkring OnBase udvikler vi primært i: C#, .Net Framework og MSSQL.

Når vi arbejder med kode, som ikke er en del af OnBase platformen udvikler vi typisk i: C#, Typescript, HTML, Javascript, .Net Core, Angular 2+, ASP.NET Core, EF Core, MongoDB, MSSQL

Du har formentlig en relevant IT-uddannelse, hvor erfaring med kodning i et eller flere af ovennævnte sprog er en fordel. Da personlighed vægtes højt, kan du godt være nyuddannet eller måske uddannet datamatiker med solid programmeringserfaring. Du motiveres endvidere af at arbejde med forskellige teknologier, hvilket der vil være rig mulighed for hos Nobly.

Du tilbydes en spændende position i et homogent udviklingsteam, hvor arbejdsopgaverne er mangeartede og forskellige med rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Derudover bliver du inddraget i planlægning, design og udvikling af fremtidens løsninger.

Du kompenseres efter dine kvalifikationer, og pakken består af en fast løn, pension, sundhedsordning, frokostordning m.m.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev