01.09.2021

Nobly ansætter ny salgsdirektør

Thomas Varan er pr. 1 september ansat i Nobly som ny salgsdirektør og bliver dermed en del af et dedikeret og ambitiøst ledelsesteam.

Som en del af Noblys vækststrategi, ansættes ny salgsdirektør

Som en del af Noblys vækststrategi, skal Thomas blandt andet lede og udvikle salgsafdelingen samt sikre, at vi fortsat har det bedste salgsteam, der altid har up-to-date viden om Noblys løsninger, der skaber det bedste fundament i mødet med vores kunder.

”For mig er det rigtig vigtigt at komme tæt på kunderne og beslutningerne. Derfor glæder jeg mig til at blive en del af en forretning, hvor man kan gøre en forskel og netop mærke forskellen, fordi man her er tæt på beslutningerne, kunderne og løsningerne. Det giver mig energi, motivation og glæde i arbejdsdagen”

Thomas kommer med en baggrund som kandidat i Mangagement Accounting og mange års erfaring inden for komplekst softwaresalg. Han har tidligere arbejdet som både CEO, Business Development Manager og senest som Sales Executive hos NNIT.

Vi ser frem til samarbejdet med Thomas og til, hvordan han med sine mange års erfaring skal være med til at bidrage til Noblys spændende vækstrejse.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag