29.06.2021

Nobly opnår ISAE 3000 certificering

At Nobly har en ISAE 3000 erklæring giver vores kunder en tryghed omkring Noblys IT-sikkerhedsniveau, og den måde vi behandler personlige data i forhold til at overholde gældende lovgivning.

Nobly opnår ISAE 3000 certificering, udarbejdet af Ernst & Young 

Revisionsvirksomheden Ernst & Young har i juni 2021 udarbejdet en uafhængig ISAE 3000-erklæring om generelle IT-kontroller hos Nobly i relation til IT-sikkerhed og beskyttelse af personlige data i forbindelse med virksomhedens Enterprise Content Management løsninger og services.

Nobly har endvidere lavet en aftale med Ernst & Young om, at der årligt skal gennemføres en revision af de udvalgte kontrolmål for at sikre, at Nobly fortsat lever op til de definerede krav.

Det har været et stort arbejde at gennemføre denne proces, som har taget mere end et år, så derfor er vi utrolig glade og stolte over, at vi nu endelig har en officiel erklæring omkring vores IT-sikkerhedsforanstaltninger, som giver vores kunder tryghed, når de engagerer sig med Nobly og vores løsninger.

Har du brug for mere information eller detaljer om vores ISAE 3000 erklæring, er du altid velkommen til at kontakte Nobly.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev