01.10.2020

Nobly bliver til A/S og stifter professionel bestyrelse

Nobly bliver til A/S og ansætter professionel bestyrelse med ny formand.

Nobly skifter ejer struktur fra ApS til A/S og ansætter samtidig en professionel bestyrelse.

Rasmus Lynge er ny bestyrelsesformand for Nobly, og kommer med stor strategisk- og ledelsesmæssige erfaring fra bank-, pension- og forsikringsvirksomheder i Norden, og ser frem til at være med til at tage Nobly til næste niveau:

”Fundamentet i Nobly er stærkt, og jeg oplever en stærk organisation som gennem flere år har leveret moderne digitaliseringsløsninger til en langt række nordiske enterprisevirksomheder indenfor Bank, Forsikring og Pension. Potentialet i Nobly ser jeg som meget stort, da OnBase platformen er den stærkeste indenfor segmentet. Jeg tror på, at jeg med min erfaring kan sikre at Nobly kommer til at indfri dette potentiale, og derigennem være med til at tage Nobly til et nyt niveau. Jeg forventer en kraftig og rentabel vækst over de kommende år”. 

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev