21.04.2020

OnBase Onsite

Videostreaming til besigtigelse og bevisindsamling i realtid

Coronakrisen er barsk og dybt alvorlig på mange måder. Bl.a. stiller den store krav til forsikringsbranchen, som kan have svært ved at besøge kunderne fysisk i forbindelse med skader. Det er derfor nødvendigt at gå nye, virtuelle veje.

Fysiske besigtigelser er dyre og de typisk tilhørende arbejdsprocesser er tidskrævende. Hyland’s nyudviklede teknologi ”OnBase OnSite” i kombination med effektiv dokumenthåndtering gør i de fleste tilfælde fysiske besigtigelser overflødige. Samtidigt forbedrer det kundeoplevelsen via kortere svartider og direkte dialog.

OnBase OnSite by Hyland er et virtuelt værktøj, som hjælper forsikringsselskaber med at besigtige skaderne uden fysisk at besøge kunderne.
OnBase OnSite er med andre ord en platform, hvor forsikringsselskaber på distancen eller asynkront kan dokumentere, inspicere og gennemgå skader.
Vores mobile løsninger understøtter en række arbejdsgange fra samarbejde med kunden, til selvbetjening og fysisk besigtigelse på stedet.

Giv dine kunder den bedst mulige brugeroplevelse allerede fra første kontakt, ved at give taksatorer, samarbejdspartnere eller kunden selv muligheden for at samarbejde direkte med skadebehandlere i forsikringsselskaberne i realtid. De kan bl.a. optage live video, lave mundtlig beskrivelse eller tage fotos af skaden.

Alternativt kan kunderne også uploade fotos, videoer og andre dokumenter, som er relateret til skaden, til OnSites webportal, hvilket giver skadebehandlere øjeblikkelig adgang til disse oplysninger.

OnBase OnSite fordele:
  • Reducer besigtigelsessomkostninger
    Spar op til dkk 2.700 pr. besigtigelse
  • Forøg takseringseffektiviteten
    Forøg besigtigelsesskapaciteten med op til 50%
  • Reducer skadeomkostningerne og behandlingstiden
    Inspektioner kan reduceres til 2-3 dage ved brug af videomateriale i realtid.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev