01.03.2020

Nobly styrker sit fokus på OnBase by Hyland

Ved at frasælge egenudviklede sundhedsprodukter og den traditionelle hosting-forretning har Nobly skabt en stærk og fokuseret virksomhed omkring OnBase by Hylands produktportefølje.

Ved i 2019 at frasælge vores* egenudviklede sundhedsprodukter og den traditionelle hosting-forretning, trådte Nobly ind i 2020 som et stærkt og fokuseret konsulenthus med OnBase by Hylands produktportefølje som omdrejningspunkt. 
Efter frasalget er alle vores medarbejdere nu 100% dedikeret til at yde service og levere løsninger baseret på OnBase by Hyland. Løsninger, der understøtter kundernes ønsker om at minimere risiko, øge effektiviteten og skabe en bedre bruger­- og kundeoplevelse.

Nobly er certificeret Hyland partner og allerede et af de førende OnBase-konsulenthuse i Europa. Målsætning er at blive det mest anerkendte OnBase konsulenthus på markedet.
OnBase by Hyland er ifølge Gartner og Forrester en af verdens stærkeste informationsplatforme til dokument- og sagshåndtering.
Det er denne kombination af stor viden og moderne teknologi, som skaber værdi og vækst hos Noblys kunder.

Vi hjælper typisk vores kunder med disse udfordringer:

 • Øget effektivitet – hvordan nås flere opgaver med samme antal eller færre medarbejdere.
 • Bedre kundeoplevelser – hvordan øges kundeloyaliteten (NPS)
 • Lavere risiko – minimere risikoen for brud på GDPR-reglerne, og bedre beslutningsgrundlag baseret på data
 • Bedre brugeroplevelser – bedre værktøjer til medarbejderne, der giver større medarbejdertilfredshed

I dag har flere af de største forsikringsselskaber og finansielle virksomheder i Norden valgt Nobly som leverandør af digitaliseringsløsninger. Det spænder vidt over løsninger til arkiver, dokumentstyring, kontraktudarbejdelse, sikker udveksling af dokumenter, digital underskrift af samtykkeerklæringer, kontrakter, lånedokumenter m.m., – og alt sammen 100% compliant i forhold til GDPR.

OnBase er et stærkt valg til en række udvalgte brancher:

 • Bank, Forsikring og Pension
 • Industri
 • Logistik og Transport
 • Uddannelse
 • Sundhed

Et samarbejde med Nobly giver mange fordele:

 • OnBase er ikke en færdig standardløsning, som din forretning skal passe ind i. Det er lige omvendt: OnBase tilpasses din forretning og dens behov.
 • Vores analyse og løsning har altid fokus på at forstå din forretning og dens behov, så vi kan sikre den helt rigtige OnBase-løsning. Du får ganske enkelt ikke noget, som du ikke har brug for.
 • Arbejdsstrukturen i Nobly er fokuseret på hurtigt og fleksibelt at levere det, der er aftalt. Vi har derfor bundet salg, projektledelse og implementering tæt sammen.
 • Vi leverer hver gang det, vi har aftalt, til aftalt tid og til aftalt pris. Der er ingen overraskelser, hvilket er sjældent når det gælder IT-projekter.
 • Vi sikrer at belastningen og ressourcetrækket på jeres organisation er minimalt i processen.

Når vi spørger vores kunder, så fortæller de at vi er nemme at samarbejde med. Det er den bedste anbefaling, vi kan få.

*Et strategisk frasalg

Nobly har gennem det seneste år taget nogle strategiske valg, som betyder at vi nu udelukkende er et specialiseret OnBase konsulenthus. De aktiviteter, vi tidligere har haft, er alle solgt fra til Trifork og FLC Danmark, som begge er respekterede og dygtige virksomheder i branchen. Det har været meget vigtigt for os, at vores nu tidligere kunder fremadrettet bliver hjulpet godt videre, og at vores egenudviklede produkter fortsat har et liv og bliver videreudviklet.

Stor tak til tidligere kunder og forretningsforbindelser for en fantastisk periode og et rigtig godt samarbejde.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev