10.02.2020

Nykredit Mægler udvider den eksisterende aftale med Nykredit

Nykredit Mægler erstatter deres stamdatabase med OnBase og sætter strøm til en række arbejdsprocesser.

Nykredit Mægler har investeret i en løsning som erstatter deres nuværende stamdatabase, digitalisere onboarding-processen og styring af Nykredit Mæglers forskellige ejendomsmæglere, Nybolig, Estate og Jesper Nielsen.

Løsningen leverer sagsbehandling, som på effektiv vis styrer franchisetagere, medarbejdere og 3. parts aftaler.
Endvidere indeholder aftalen en portalløsning med digital signatur via nemid. Løsningen understøtter automatisk alle relevante GDPR-krav og kører på Microsoft Azure platformen som driftes og supporteres af Nobly.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev