07.01.2020

Pressemeddelelse, Nobly strømliner virksomheden

Nobly, nordens førende leverandør af ECM platformen OnBase by Hyland, strømliner virksomheden og sælger sine egenudviklede produkter for at fokusere 100% på kerneforretningen.

Information, Aarhus, 7. januar 2020 

Nobly – nordens førende leverandør af ECM platformen OnBase by Hyland, strømliner virksomheden og sælger sine egenudviklede produkter for at fokusere 100% på kerneforretningen.


En fælles beslutning
Nobly sælger sine egenudviklede sundheds-IT-produkter til Trifork. Produkterne RoOS, Ankomst og Befordring kommer dermed til at styrke Triforks portefølje af løsninger indenfor sundheds-IT med nye, velafprøvede og værdiskabende produkter.

Nobly har udviklet produkterne i tæt samspil med de danske regioner og er stolte over, at vi med disse produkter har været med til at effektivisere tunge arbejdsgange og gjort kolde hænder varme. Personalet får større overblik, slipper for administrative byrder og får dermed mere tid til patienter og borgere.

Trifork overtager den videre udvikling af produkterne og har store ambitioner med dels at udbrede produkterne til flere kunder og dels at videreudvikle produkterne med nye funktionsområder.

Det er vigtigt for både Trifork og Nobly, at der er et stort fokus på kunderne. Især i overdragelsesprocessen, nu hvor Trifork overtager kundeansvaret, driften og videreudviklingen af produkterne. Overtagelsen har effekt pr. d. 15. januar 2020, mens selve overdragelsen og relationsopbygningen foregår i tæt parløb mellem Trifork og Nobly i løbet af de første 6 måneder af 2020.

”Da Nobly kontaktede os, var beslutningen ikke svær. Produkterne passer godt ind i vores strategiske fokus om at levere endnu flere løsninger helt ud til klinikerne. Vi glæder os til at starte relationsopbygningen og lære kunderne at kende,” siger Karen Skjerbæk Jørgensen, Vice President Trifork Healthcare.

Den rigtige familie
Der var flere internationale virksomheder som var interesserede i at købe de nævnte produkter fra Nobly. Når valget faldt på Trifork, skyldes det bl.a. at Nobly ser Trifork som en virksomhed med samme værdisæt som sig selv og som en virksomhed, der allerede er kendt som en seriøs, ambitiøs og tillidsfuld leverandør og samarbejdspartner på det danske sundheds-IT-marked.

”Vores sundheds-IT-produkter skulle overgå til den helt rigtige familie, og det ved vi, at Trifork er. De har givet os den tryghed, som vi kan give videre til kunderne,” siger Morten Have, forretningsudviklingsdirektør hos Nobly.

Om Trifork Healthcare
Med løsninger som blandt andet Fælles Medicin Kort (FMK), Beslutningsstøtte og Min Læge, er Trifork Healthcare allerede en væsentlig spiller indenfor sundheds-IT i Danmark.

Trifork blev grundlagt i 1996 i Danmark og er en europæisk softwareudviklingsvirksomhed. Fokus er på at inspirere og udfordre kundernes digitale agenda med de nyeste teknologier og metoder via konferencer, workshops og brugerinddragelse. Det er Triforks ønske at ændre verden ved at udvikle intelligente, forretningskritiske softwareløsninger, der forbedrer og forenkler brugernes dagligdag.

Udover Healthcare har Trifork fokus på Fintech, Smart Building, Cloud Operation, Smart Enterprise og Cyber Protection. Virksomheden har 700 ansatte, 45 kontoret i 10 lande

Om Nobly
Nobly er et Nordisk IT Konsulent hus med fokus på digitalisering af arbejdsprocesser. Nobly ønsker med frasalget at fokusere på kerneforretningen som er at levere skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes digitale udfordringer. Nobly er certificeret og strategisk partner og Europas største udvikler på content service løsningen OnBase fra Hyland Software.

For mere information, kontakt venligst:
Morten Have, Forretningsudviklingsdirektør Nobly
E-mail: mh@nobly.dk

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev