03.06.2019

Digitaliser HR med OnBase og få et sikkert overblik

Dine medarbejdere er din virksomheds vigtigste aktiv. At have fuldt – og sikkert – overblik over personlige informationer og ansættelsesforhold bør derfor også have allerhøjeste prioritet. OnBase by Hyland er en af markedets stærkeste platforme for effektivt HR-arbejde, og hos Nobly hjælper vi dig godt i gang.

Dine medarbejdere er din virksomheds vigtigste aktiv. At have fuldt – og sikkert – overblik over personlige informationer og ansættelsesforhold bør derfor også have allerhøjeste prioritet. OnBase by Hyland er en af markedets stærkeste platforme for effektivt HR-arbejde, og hos Nobly hjælper vi dig godt i gang.

Mange virksomheder oplever at skulle hente medarbejderinformationer, ansættelseskontakter, kursusbeviser osv. i mange forskellige systemer. Det er spild af værdifuld tid og er ofte også kilde til en GDPR-mæssig sikkerhedsbrist, når personlige data udveksles via mail eller almindelig post.

Høj sikkerhed har helt fra starten været en del af OnBase platformens design. Platformen er derfor også et stærkt og fleksibelt værktøj i den moderne HR-afdeling, hvor der skal arbejdes på tværs af systemer og afdelinger.

Et skræddersyet og automatiseret HR-univers
Med OnBase som HR-platform kan du skræddersy dit eget medarbejderunivers ”Mit HR” fra bunden, eller du kan bruge OnBase til at understøtte og forbedre kommunikation og arbejdsprocesser mellem dine eksisterende og selvstændige HR-systemer. Systemet sikrer, at data og data-adgang altid er styret korrekt, og at personfølsomme data slettes automatisk og rettidigt efter gældende regler ved opsigelser. Ved ansættelser og ændringer i kontrakter sikrer Digital Signatur en hurtig og gnidningsfri godkendelsesprocedure. Alt sammen funktioner, som frigiver mange ressourcer i hverdagen.

OnBase er en unik platform til:

  • Sikker håndtering af de data som virksomheden har brug for i forbindelse med ansættelsesforholdet.
  • Optimering af arbejdsprocesser, bl.a. udarbejdelse af ansættelseskontrakter.
  • Automatisering af processer, f.eks. godkendelse af ansættelseskontrakter med flere involverede interessenter.
  • Logging af al aktivitet, således at det er synligt, hvem der har set hvad og hvornår.
  • At give auditors adgang til relevante og nødvendige information om medarbejdere ved audit i virksomheden
  • Avanceret visuel rapportering i kraft af indbyggede dashboards.

Eksempel på dashboard:

OnBase samler kort sagt alle informationer på ét sted, og gør din arbejdsdag mere enkel, sikker og effektiv.

Vi hjælper dig sikkert i mål
Hos Nobly er vores vigtigste opgave at spørge ind til dine forretningsgange og komme helt ud i hjørnerne af din forretning. For kun på den måde kan vi rådgive dig om den bedste løsning. Vil du høre mere om de mange muligheder med OnBase, så kontakt Nobly for uforpligtende snak. Vi er altid klar til at fortælle dig om, hvordan du kommer godt i mål med digitalisering af dit HR-arbejde.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev