01.12.2018

Nobly åbner afdeling i Sverige

På baggrund af vores succes i Danmark og Norge har vi valgt at etablere en afdeling i Sverige pr. 1. december 2018. Ved roret står erfarne, lokale kræfter, som er klar til at understøtte vores strategi om at være Hyland Softwares foretrukne partner i Norden.

Nobly åbner afdeling i Sverige

På baggrund af vores succes i Danmark og Norge har vi valgt at etablere en afdeling i Sverige pr. 1. december 2018. Ved roret står erfarne, lokale kræfter, som er klar til at understøtte vores strategi om at være Hyland Softwares foretrukne partner i Norden. Ligesom i Norge vil vores svenske fokus ligge på at levere OnBase til større private og offentlige kunder, som ønsker at være på forkant med digitalisering og datasikkerhed. Sverige – vi glæder os!

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev