01.06.2018

Nobly overtager Palette Softwares norske kunder inden for Document Management

Nobly har pr. 1/6 2018 overtaget den løbende drift og vedligehold af Palette Softwares norske kunder inden for Document Management, hvilket omfatter OnBase, AnyDoc, Kodak, Zeutchel og Kibi DataConvert.

Overtagelsen sætter ekstra strøm til Noblys etablering på det norske marked, hvor vi glæder os til at kunne bidrage til kundernes digitalisering, compliance og effektivitet.

Nobly er en af Europas største partnere på OnBase, som af Gartner Group betegnes som et af verdens førende Enterprise Content Management systemer. Vi sørger hver dag for at mere end 50.000 brugere i private og offentlige virksomheder får den bedst mulige digitale opbevaring, styring og behandling af informationer.

Blandt vores nye norske kunder er flere sygehuse og offentlige institutioner, som vi forventer kan høste store fordele af vores gennemtestede løsninger inden for sundheds-IT. Dette gælder bl.a. ressource- og opgavestyringssystemet”RoOS by Nobly” og ankomstregistreringssystemet”Ankomst by Nobly”, som vi allerede drifter flere steder i Danmark.

Team Nobly takker Palette Software AS for tilliden, og garanterer at vi vil gøre vores yderste for at varetage og udvikle samarbejdet med vores nye kunder.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev