18.04.2018

Nobly og Cambio Healthcare Systems i strategisk samarbejde

Danske Nobly og internationale Cambio Healthcare Systems har indgået et strategisk samarbejde om klinisk logistik. Det skal sikre en mere effektiv opgaveløsning til gavn for både sundhedspersonale og patienter.

Danske Nobly og internationale Cambio Healthcare Systems har indgået et strategisk samarbejde om klinisk logistik. Det skal gøre op med hospitalernes ressourcespild og sikre en mere effektiv opgaveløsning til gavn for både sundhedspersonale og patienter.

Hverdagen på mange danske sygehusafdelinger er her i 2018 stadig fuld af forældede papirlister og ressourcetunge arbejdsgange, som lægger unødigt beslag på personalets tid. Arbejdslister, spørgsmål, anmodninger og oplysninger på papir udveksles sammen med mundtlige beskeder i en lind strøm blandt sundhedspersonalet i løbet af dagen. Det giver en masse forstyrrelser og løben rundt, med risiko for at vigtig information ikke bliver skrevet ind i patientens elektroniske journal (EPJ), eller simpelthen bliver glemt eller går tabt undervejs.

Strategisk samarbejde om klinisk logistik og EPJ
To markante virksomheder inden for sundheds-it, danske Nobly og internationale Cambio Healthcare Systems, indgår nu i et strategisk samarbejde om at videreudvikle it-værktøjer til klinisk logistik, der kan gøre op med ressourcespildet og sikre en mere effektiv opgaveløsning til gavn for både sundhedspersonale og patienter. Eksempelvis kan en plejeopgave blive sendt til den sygeplejerske, der er tættest på patients stue, og som har tid til at tage opgaven.

Nobly har siden 2012 haft deres løsning til ressource- og opgavestyring inden for klinisk logistik, RoOS by Nobly, kørende på sygehusafdelinger på Odense Universitetshospital. Cambio Healthcare Systems udvikler og leverer deres elektroniske patientjournal COSMIC til kunder i en række nordeuropæiske lande, heriblandt Region Syddanmark, Færøerne, Grønland og Forsvarets Sundhedstjeneste.

Verdenspremiere: Elektronisk patientjournal udbygges med klinisk logistik
Med samarbejdet planlægger Nobly og Cambio Healthcare Systems som nogen af de første i verden at integrere Nobly’s løsning til klinisk logistik dybt ind i Cambio’s patientjournal COSMIC.

Det betyder, at klinisk personale ikke længere skal logge ind i og skifte mellem flere forskellige systemer, men at de relevante oplysninger om patienten automatisk udveksles mellem systemerne. Alle nødvendige oplysninger om patienten er dermed opdaterede og lige ved hånden for fx lægen eller sygeplejersken, når og hvor de har brug for dem.

Strategisk samarbejde om Best Practice løsninger
”Vi glæder os over og ser et meget stort potentiale i samarbejdet med Nordens største udbyder af elektroniske patientjournaler. Cambio Healthcare Systems er en ekstrem stærk partner, som kan navigere mellem forskellige problematikker i det moderne sundheds- og hospitalsvæsen og forstår klinikkens udfordringer ned i mindste detalje,” siger Morten Have, Forretningsudviklingsdirektør i Nobly. ”Sammen kan vi skabe en stærk kobling mellem klinisk logistik og COSMIC patientjournalen, og dermed tilbyde klinikerne en ekstremt effektiv og målrettet platform for deres daglige arbejde.”

”Hos Cambio Healthcare Systems har vi årelang og indgående erfaring med udvikling og implementering af vores patientjournal COSMIC og øvrige løsninger inden for sundheds-it. Det er en strategisk prioritet fra vores side at samarbejde med top of class-virksomheder inden for vores domæne. Med samarbejdet med Nobly om klinisk logistik kommer vi til at udvikle Best Practice-løsninger, der gør COSMIC til et endnu stærkere arbejdsredskab for det sundhedsfaglige personale i det daglige arbejde i klinikken,” udtaler Steffen Lerche, CEO i Cambio Healthcare Systems Danmark.

Om Nobly og RoOS by Nobly klinisk logistik
Nobly har i flere år haft deres løsning til klinisk logistik, RoOS by Nobly, kørende på sygehusafdelinger på Odense Universitetshospital. RoOS er et ressource- og opgavestyringssystem, der digitaliserer den mundtlige og skriftlige opgaveoverlevering på hospitalsafdelingerne ved hjælp af pc og mobile enheder og styrer opgaven hen, hvor der er ledig kapacitet. Overblik over aktuelle opgaver, effektiv kommunikation og færre forstyrrelser i en travl hverdag er blandt de mest åbenlyse fordele.

Om Cambio Healthcare Systems og COSMIC patientjournal
Cambio Healthcare Systems er allerede en tung spiller på det nordeuropæiske marked for sundheds-it. Udover Danmark, Grønland, Færøerne og Forsvarets Sundhedstjeneste leverer Cambio Healthcare Systems patientjournaler og øvrige sundheds-it-systemer som fx klinisk beslutningsstøtte til Sverige, Skotland, Irland og UK. 

KONTAKTPERSONER
Morten Have, Forretningsudviklingsdirektør Nobly
Mobil 2751 3000
Mail mh@nobly.dk

Steffen Lerche, CEO Cambio Healthcare Systems Danmark
Mobil 4190 8000
Mail steffen.lerche@cambio.dk

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev