01.04.2018

Nobly indtager Norge

Hos Nobly har vi længe oplevet vind i sejlene på det Norske marked, som viser stor interesse for vores IT-løsninger til private og offentlige virksomheder. Det er derfor med stor glæde at Nobly nu har etableret datterselskab i Norge.

Norwegian flag on the back of a ferry cruising the fjords

Hos Nobly har vi længe oplevet vind i sejlene på det Norske marked, som viser stor interesse for vores IT-løsninger til private og offentlige virksomheder. Det er derfor med stor glæde at Nobly nu har etableret datterselskab i Norge, med Kenneth Wie Eriksen som salgschef.

Fra vores base ser vi frem til at kunne servicere vores norske kunder endnu bedre. Kenneth Wie Eriksen kommer fra en stilling som salgschef hos Iron Mountain og Recall, og har således en uvurderlig indsigt i det norske marked med bl.a. digitalisering og optimering af arbejdsprocesser, som kommer vores kunder til gode.

Aktuelt

Bliv opdateret på det nyeste fra vores verden

Job hos Nobly

Se aktuelle stillingsopslag

Tilmelding til nyhedsbrev