Book et møde

Udfyld felterne herunder - vi ser frem til at møde dig/jer.

Sundheds-IT

Nobly er kendt for at levere gennemarbejdede IT løsninger til den danske sundhedssektor. Vi har gennem årene leveret skræddersyede softwareløsninger og løftet udviklingsopgaver, som får eksisterende systemer til at tale sammen og dermed optimerer arbejdsrutinerne.

Blandt kunderne er Region Syddanmark, Region Hovedstaden og Region Sjælland, hvor vi jævnligt lægger vejen forbi i forbindelse med supportopgaver eller nye spændende projekter. Opgaverne spænder vidt inden for håndtering, klassificering og digitalisering af journalmateriale til den elektroniske patientjournal.

Samarbejdet forudsætter, at vi har dygtige og engagerede medarbejdere med mange års erfaring i de systemer, vores kunder benytter. Vi tilknytter altid en fast medarbejder, som har indsigt i den aktuelle kundes arbejdsrutiner og problematikker på stedet. Det giver tryghed og en god dialog, som er den bedste platform for udvikling.

Nobly er desuden certificeret dansk partner og udvikler på Hyland Software's ECM-løsning OnBase

Book et møde

Kontaktperson

Morten Have
Telefon 27 51 30 00
Send en mail

IT-Support

Hos Nobly er vores hold sat af en unik kombination af erfarne udviklere og dygtige konsulenter, som ved hvilke udfordringer vores kunder sidder med til daglig. Infrastruktur, applikationsservere, firewalls, back up, mailservere... Vi kender systemerne og rutinerne. Og vi ved, hvornår vi "bare" skal slukke en brand, og hvornår vi skal udfordre kunderne på deres eksisterende arbejdsgange og teknologier.

Vores medarbejdere er alle højtuddannede specialister, som sætter en ære i altid at være opdateret med den sidste nye viden inden for hardware og software, og som ikke tøver med at anvende den i praksis hvor det optimerer og fremtidssikrer en arbejdsgang og skaber værdi.

Vi fungerer ofte som vores kunders tekniske bagland ved store og små daglige udfordringer, hvor stressniveauet kan nå faretruende højder og en frisk dialog letter arbejdet. Men vi fungerer lige så ofte som betroet sparringspartner, arkitekt og projektleder på større IT-projekter.

Book et møde

Kontakt Nobly

Telefon 70 70 74 70
Send en mail

Udviklingsopgaver

Når en arbejdsgang ikke fungerer, eller der er behov for business intelligence med inddragelse af virksomhedens væsentligste data, fungerer Nobly som betroet sparringspartner, arkitekt og projektleder. Gennem vores agile tilgang til udviklingsprocessen sikrer vi, at projektet rammer plet i første forsøg, og undgår derved en tung efterfølgende tilretningsproces.

Vi har som udgangspunkt ingen standardløsninger, men masser af erfaringer fra andre projekter og løsninger, som vores kunder har glæde af. Vi tager altid udgangspunkt i en grundig business case og skræddersyer på baggrund af afprøvet og dokumenteret teknologi en løsning, der matcher det konkrete behov 100%. Det er vores vigtigste opgave at understøtte og videreudvikle de løsninger, som vores kunder allerede kender og stoler på.

Vores udviklingsteam består af danske udviklere, som forstår kundens problemstillinger og behov, og som kender vigtigheden af løbende og tæt dialog. Teamets styrke ligger i den unikke kombination af evnerne til at både at konfigurere og udvikle.

Book et møde

Kontakt Nobly

Telefon 70 70 74 70
Send en mail

Hosting

Nobly tilbyder full-service hostingløsninger til virksomheder, som ønsker maksimal fleksibilitet og sikkerhed i hverdagen, uanset hvor medarbejderne befinder sig. Med en Hosted Office løsning får du bl.a. adgang til den nyeste udgave af hele Microsoft Office pakken, herunder Word, Excel og Outlook. Det er derfor den optimale løsning ved brug af hjemmearbejdspladser, da alle arbejdsdokumenterne kan tilgås hjemmefra.

Hos os finder du ingen sølv- eller bronzeløsninger. Vi har kun ét service- og sikkerhedsniveau: det højeste. Du skal ikke bekymre dig om backup, hackerangreb, antivirus eller køling - det sørger vi for er i orden hver dag. Det betyder, at du kan sove roligt om natten og bruge energien på at udvikle din forretning.

Som hostingkunde har du altid adgang til de nyeste programmer, og vi sørger for at alt altid er opdateret. Alle licenser inklusiv Microsoft Office leveres af os, så det kan tilgås på det hostede miljø. Du har derfor altid adgang til de nyeste versioner af kontorværktøjerne på alle brugerprofiler. Alle løsninger styres og vedligeholdes fra centralt hold fra vores højteknologiske driftscenter, hvor vi dagligt sørger for stabil drift og at alt altid er opdateret. Kontakt os og hør mere om fordelene ved Hosted Office hos Nobly.

Book et møde

Kontakt Nobly

Telefon 70 70 74 70
Send en mail
Vores kunder

Nobly har leveret solide It-løsninger til en
lang række danske virksomheder

Læs vores cases