Book et møde

Udfyld felterne herunder - vi ser frem til at møde dig/jer.

OnBase: Én platform.
Ubegrænset potentiale. 

Nobly er certificeret dansk partner og udvikler på Hyland Software's ECM-løsning OnBase, som er én af verdens førende på området. OnBase er en informationsplatform, som centraliserer og administrerer indhold, processer og sager i organisationer med typisk mange brugere og afdelinger.

OnBase bygger på en enkelt IT-arkitektur som samler Enterprise Content Management, Document Management, Workflows, Business Process Management, Records Management, Real Time overvågning af processer og adgang til data, information og dokumenter, hvor som helst og når som helst.

OnBase forener med andre ord systemer og indhold til relevant og brugbar information, som samles ét sted. Når medarbejderne får præcis de oplysninger, de har brug for, på det rette tidspunkt, smitter det af på produktivitet, driftsomkostninger og ikke mindst serviceniveau. Og dét er netop grunden til, at vi har valgt OnBase som vores ECM-system. Det fås ikke bedre, hvis du spørger os!

Nobly har siden 2012 udviklet og driftet OnBase for hele Region Syddanmark og har siden januar 2015 være foretrukken leverandør på drift og vedligehold af Region Hovedstaden og Region Sjællands OnBase løsning. Nobly rammer i dag mere end 50.000 brugere af systemet.

Nobly har 2 certificerede OnBase konsulenter (OnBase Certified Installer), samt stor erfaring i opsætning i komplekse miljøer og konfigurationer.

Book et møde

Kontaktperson

Morten Have
Telefon 27 51 30 00
Send en mail

Nobly har leveret solide It-løsninger til en
lang række danske virksomheder

Læs vores cases