Book et møde

Udfyld felterne herunder - vi ser frem til at møde dig/jer.

Om os

Hos Nobly arbejder vi ud fra en mission om at skabe værdi for vores kunder med ærlig rådgivning og skræddersyede, brugervenlige IT-løsninger. Vi er kendt for vores evne til at sætte os ind i den enkelte kundes arbejdsgange og problemstillinger, og for vores vilje til altid at gøre tingene lidt bedre.

For os er IT en verden af interessante produkter og fascinerende nye muligheder, som bare ligger og venter på at blive at blive udforsket og taget brug. Vi er godt klar over, at du som kunde ikke altid deler denne begejstring. Du vil bare have en driftsikker og pålidelig løsning, som gør din hverdag nemmere og giver dig et kvalificeret arbejdsgrundlag med en sund økonomi. Det er derfor, vi kalder det verdens bedste arbejdsfordeling, når vi får lov til arbejde med det, vi brænder allermest for, imens vores kunder fokuserer på deres egne værdiskabende kernekompetencer. Det synes vi giver god mening.

Siden 2011 har vi med base i Århus leveret support, sundheds-IT, udviklingsprojekter og hosting til en bred vifte af kunder i hele Danmark.

Vores team består af højtuddannede danske udviklere og konsulenter som forstår kundens problemstillinger og behov, og som kender vigtigheden af løbende og tæt dialog. Konstant stræben efter ny viden kombineret med fokus på at gøre det komplekse enkelt er en vigtig del af vores firmakultur og IT-løsninger.

Og uanset hvilken løsning, vi sætter sammen, er der i øvrigt altid masser af engagement, faglig stolthed og humor med i pakken.

Book et møde

Kontaktperson

Morten Have
Telefon 27 51 30 00
Send en mail

Nobly har leveret solide It-løsninger til en
lang række danske virksomheder

Læs vores cases